2777
2789

خیلی وقته گواهینامه داشتم ..اما حقیقت جرات نداشتم رانندگی کنم درشهر ..تو روستا میروندم.. همسرم رفته سفر کاری ..منم مجبور شدم با ۲بچه بمانم منزل من در تهران غریب هستم و هیچ‌جا هم ندارم که برم یا به کسی بگم کارامو انجام بده ..طرف ما اصلا مرکز خرید .سوپری هیچی درست حسابی ندارها ..همسرم یه ماشین جلو در گذاشته و با دوستش رفته یعنی با ماشین دوستش..الان چهارروزه رفته دیدم هیچی در منزل نداریم بچه ها رو آماده کردم بریم با اسنپ به مکان بازار خرید کنیم و بیایم..هرکاری کردم اسنپ گیرم نیامد که نیامد .خونمونم سونامی آمده قحطی ناجور زد به سرم با بی دل بودنم که ماشین خودمون برم .رفتم نشستم با دستای لرزان بچه ۱سال و نیم روی پام.آخه خیلی به من وابسته هست نمیشینه رو صندلی یا هیچ‌جا ..و اون یکی دخترم نشاندم جلو رفتیم تا وسط راه ترسان و لرزان بودم .بچه رو دادم دست آبجی بزرگه تا به هر طریقی نگه داره که منم بتونم آرامشو حفظ کنم ..یجوری از استرس دنده به ماشین میدادم که دنده می‌گفت تور خدا غلط کردم نه نه ..دیگه عوض نکن منو🤣🤣.خلاصه ترسان لرزان رسیدم مقصود و به زیبایی پارک کردم دستام مثل بید می‌لرزید با هزار تا نفس عمیق پیاده شدمو یه شکلات خوردم فشارم نیفته..بعد خرید کردیم و برگشتن ریلکس تر بودم می ترسیدم اما نه مثل قبل رسیدیم خلاصه..امروز هم جمعه بود دخترم بهانه میکرد گفتم بریم دختر جان با ماشین دور بزنیم با خوشحالی گفت بریم..وقتی نشستم استرس دیروز رو نداشتم رسیدیم کافه یه بستنی خوردیم و موقع برگشت هم با شهامت. از همیشه آمدم..من هم توانستم..باید برم فستیوال من هم میتوانم رانندگی کنم شرکت کنم..وای درسته چیز یا کار خاصی نکردم اما تو دلم قند آب کردن 😂😂😂🤭🥳🥳👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین که تونستی به ترست غلبه کنی👏 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

خیللللی میترسمکلا ننشستم

منم همیشه می ترسیدم ..بخدا از زور استرس زیاد پشت فرمان پشت پلکام نبض میزد .قلبم گوپ گوپ میزد ..خیلی حالم خراب بود .اجبار باعثم کرد و مجبورم کرد برم ..شما هم به زور به خودت بگو میتونم برم و بشین لااقل تا دو تا کوچه برو و بیا بعد اوجش بده

افرین همیشه هر موفقیتی با عبور کردن از دایره امن اتفاق می افته کاش منم همت کنم بردارم ماشین رو برم تازه گواهینامه گرفته بودم میرفتم تنهایی با همسرم میشستم اینقد ایراد میگرفت و حالمو میگرفت اصلا اعتماد به نفسم شکست نتونستم بشینم ترسو شدم ☹️الان همش حسرت میخورم کاش بتونم برم منم 

افرین همیشه هر موفقیتی با عبور کردن از دایره امن اتفاق می افته کاش منم همت کنم بردارم ماشین رو برم ت ...

منم فکر کنم خیلی خوبه آدم تنها بره..من در جاده اتوبانی خیلی رانده بودن و همینطور در روستا .دست فرمان بدی نداشتم اما بسیار ترسو بودم ..اصلا تا حالا در شهر نرفته بودم.هی پیش خودم گفتم اگر ماشین از کنارم بره.اگر خیابون شلوغ باشه.اگر جای پارک گیرم نیاد و هزاران اگه دیگه..تا اینکه اجبار داره منو راننده می‌کنه و از ترس دور

منم فکر کنم خیلی خوبه آدم تنها بره..من در جاده اتوبانی خیلی رانده بودن و همینطور در روستا .دست فرمان ...

ادامه بده حتما یه روز به این جرات و جسارت خودت افتخار میکنی و خوشحال میشی که قدم برداشتی