2777
2789

هرکس می تونه تاپیک بزنه و به بقیه هم خبر بده.

یک بار بیایین اتحاد داشته باشین.

روزی ۶ تا سهمیه تاپیک دارین یکی اش رو بیایین اطلاع رسانی کنین.

⬇️

🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥

سلام نی نی سایتی عزیز

به کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین.

از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب به مدت ۴ روز:

📌 شنبه 🟧 یکشنبه 🟩 دوشنبه 🟦 سه شنبه

❌️ تاپیک نزنین

❌️ پست نگذارین

✅️  گزارش الکی جایی نزنین تعلیقی داره.

✅️ می تونین توی خصوصی با بقیه حرف بزنین.

❗️❗️❗️ اگر این ۴ روز هرکس تاپیک زد پست گذاشت بهش ایراد نگیرین. کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه کاریش کرد.

⛔️⛔️⛔️  ۱۹ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

❌️ روش تعلیق رو عوض کردن سکوت کردین.

❌️ لینک گذاشتن رو برداشتن سکوت کردین.

❌️ ویرایش پست، رنگی کردن پست و تاپیک و امضا و ... رو برداشتن سکوت کردین.

✅️ سکوت رو بشکن به اعتراضات بپیوندین.

🛑🛑🛑  این مطلب رو با بقیه ی کاربران به اشتراک بگذارین اما فقط توی تاپیک های مرتبط با حذف تاپیک، توی تاپیک های غیر  مرتبط تعلیق می کنن.

❤ من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمی خیزیم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بی فایده باشه وقتی اتحاد کنید از طریق ماها اینا کسب درامد دارن کسی تو سایت نباشه مجبورا درس ...

به کاربر از سارا بپرس گفتم چیکار کنه  اما قبول  نکرد  میتونی از همین امشب شاهد باشی که هیچ فایده ای نداره چون هزاران کاربر هست که اصلا خبر ندارن

چون متحد نیستین اصلا طرح برنامه خاصی ندارین

طرح مشخصه فقط کافیه یک روز همه نیان میبینی چطور عملی میشع

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
طرح مشخصه فقط کافیه یک روز همه نیان میبینی چطور عملی میشع

من چهار سال پیشم اینجا فعالیت داشتم قدیما اما دوباره کاربری زدم 

اون موقع ها ما همبن کارو کردیم تازه خیلی متحد تر هماهنگ تر حدود دوهزار پونصد لایک خورد تاپیک نزدیک ده روز هم تبلیغ  میکردیم  امادکی داشتیم و هرکی تاپیک میزد فورا گزارش میزدیم🤣حدود چند ساعت اشوب بود 

من چهار سال پیشم اینجا فعالیت داشتم قدیما اما دوباره کاربری زدم اون موقع ها ما همبن کارو کردیم تازه ...

من شمارو نمیدونم ولی من تلاش میکنم نشد کلا میرم دیگم برنمیگردم که بخوام بعد ها به کارم بخندم ! 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
به کاربر از سارا بپرس گفتم چیکار کنه اما قبول نکرد میتونی از همین امشب شاهد باشی که هیچ فایده ای ...

اقای محترم چرا فاز منفی میزنید جز همون شخصایی هستید از درد مملکت میناید مسئولین فحش میدین ولی کاری که واسه مملکت خوبه نجات میده نمیکنید 

یه جوری صحبت با شما اتلاف وقت و توهینه 

از ظهر تا الان ۱۰تا تاپیک پست اخر از سارا بپرس رو گذاشتن فکرشو بکن هر روز همه بزارن کل کاربرا اطلاع دار میشن