2777
2789
عنوان

بیاید دعوام با نامزدم😕

310 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا اینطور شدم همش دلم میخواد باهاش دعوا و بحث کنم هر روز بهم زنگ‌میزنه ولی خب بعضی موقع ها کار داره زود مکالمه رو تموم میکنیم من ناراحت میشم و فک میکنم از عمد و دعوا میگیرم حتی بعضی موقع ها الکی تو ذهنم باهاش دعوا میکنم خیلی فکر میکنم حس میکنم بهم دروغ میگه دوسم نداره و ... در صورتی که خودمم میدونم اینطور نیست و همه جوره محبت میکنه نمیدونم چه مشکلی دارم الانم باز باهاش دعوا کردم سر اینکه گفت بعدا بهت زنگ میزنم😑

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

هستید شات پیامایی که بهش دادم رو بفرستم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این حرف درسته یا ن ولی حس میکنم مرد اگه دوس داشتنش واقعی و قلبی باشه هیچوقت با رفتارش حس دوس ...

مشکل از منه میدونم وگرنه همه تلاششو میکنه واسه اینکه ثابت کنه واسش مهمم نمیدونم شایدم بلد نیست درست حسشو ابراز کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو تراپی بهت کمک میکنه

امکانش رو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه لوسی😂

عه😕😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله ک اینجوری باشه سعی کن تحملتو ببری بالا درکش کنی

باشه عزیزم ممنون🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عادیه من خودمم اینطوریم خیلب روی کارای نامزدم حساس شدم حتی روی کلمه هاش باهاش درمیون گذاشتم خودم حتی گریم میگرفت میدونستم کارم اشتباس و اون خیلی با موضوع کنار اومدو منو اروم کرد و الان دیگه خوب شدم البت بگم من خود ب خود حس میکردم با یکی حرف میزنه یا پنهون کاری میکنه خیلی حساس شده بودم در حالی ک اصلن هیچ کاره اشتباهی انجام نمیداد خیلیم دوسم داره 

توم با نامزدت در میون بزار کمکت میکنه خیلی اگه نامزدت باخات راحته یا تو با اون خیلی راحتی بهش بگو حتمن

نیاز نیست کسی بفهمه پولاتو جمع کن برو.خیلی به مشکل میخوریا.نامزدتم تا یه مدت تحمل می‌کنه بعد می‌ذاره ...

میشناسی کسی رو که مجازی شرکت کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40