خانما باردارم عفونت شدید دارم ترشحات تکه ای سبز رنگ گاهی هم ابکی ولی بو شدیدی نداره فقط خیلی ترشحاتم زیاده سه دوره دکتر دارو داده مصرف کردم چند روز کم میشه دوباره شدیدتر برمیگرده همش میترسم باعث سقط بشه خیلی میترسم کسی تجربه ای داره؟
عزیزم در کنار دارو.بهداشتم رعایت کن.اصلا نباید مرطوب بمونی.حتما بعد سرویس خودت و لباس زیرت رو با باد سشوار خشک کن.شوینده هم به خودت نزن اصلا مخصدصا صابون
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم تو بارداری عفونت شدید داشتم از اولش ترشح سبز داشتم داغون بودم از خارش و سوزش هیچ پماد و قرصی تاثیر نداشت روم اصلا دکترم و ک عوض کردم بهش گفتم شیاف کلیترومازول نوشت واسم آب رو آتیش بود انقدررررررررر خوب بود دیگه تمام شد عفونتم حتی پمادش هم تاثیر نداشت فقط شیافش
اره سبز پنیری تیکه ای میومد همش استرس داشتم باعث بشه کیسه آبم پاره بشه دوتا دکتر رفتم اصلااا تاثیر نداشتن هرچی ب یکیشون گفتم پماد و قرص رو من تاثیر نداره انگار بلانسبت با گاو حرف میزدم فقط میگم خدا ازش نگذره تو اون بارداری چ استرسی بهم وارد کرد ولی وقتی دکترم و عوض کردم همیشه میگم خیر ببینه تا بهش گفتم پماد تاثیر نداشت قرص تاثیر نداشت شیاف واژینال کلیترومازول نوشت اصلا انگار نه انگار اون من بودم ک عفونت داشتم