2777
2789

خانما باردارم عفونت شدید دارم ترشحات تکه ای سبز رنگ گاهی هم ابکی ولی بو شدیدی نداره فقط خیلی ترشحاتم زیاده سه دوره دکتر دارو داده مصرف کردم چند روز کم میشه دوباره شدیدتر برمیگرده همش میترسم باعث سقط بشه خیلی میترسم کسی تجربه ای داره؟

نه باعث سقط نمیشه فقط شور ت نپوش اصلا 

چون سبزه نگران کننده است وگرنه سفید مشکلی نداره حتما به دکترت بگو  

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

عزیزم در کنار دارو.بهداشتم رعایت کن.اصلا نباید مرطوب بمونی.حتما بعد سرویس خودت و لباس زیرت رو با باد سشوار خشک کن.شوینده هم به خودت نزن اصلا مخصدصا صابون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترم تا دوهفته دیگه نیست نمیدونم چکار کنم

اصلا نگران نباش منم عین تو بودم لباس زیر نپوشیدم الان بهترم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
چی بگم عزیزم فقط میترسم کیسه آبش سوراخ شه

خودم زیاد سردرنمیارم ولی انشالله که چیزی نیست 

منم تو بارداری عفونت شدید داشتم از اولش ترشح سبز داشتم داغون بودم از خارش و سوزش هیچ پماد و قرصی تاثیر نداشت روم اصلا دکترم و ک عوض کردم بهش گفتم شیاف کلیترومازول نوشت واسم آب رو آتیش بود انقدررررررررر خوب بود دیگه تمام شد عفونتم حتی پمادش هم تاثیر نداشت فقط شیافش

منم تو بارداری عفونت شدید داشتم از اولش ترشح سبز داشتم داغون بودم از خارش و سوزش هیچ پماد و قرصی تاث ...

عزمزمه ترشحاتت پنیری بود؟من یخورده طولانی بشینم وقتی بلند شم کلا لباسم خیس میشه

عزمزمه ترشحاتت پنیری بود؟من یخورده طولانی بشینم وقتی بلند شم کلا لباسم خیس میشه

اره سبز پنیری تیکه ای میومد همش استرس داشتم باعث بشه کیسه آبم پاره بشه دوتا دکتر رفتم اصلااا تاثیر نداشتن هرچی ب یکیشون گفتم پماد و قرص رو من تاثیر نداره انگار بلانسبت با گاو حرف میزدم فقط میگم خدا ازش نگذره تو اون بارداری چ استرسی بهم وارد کرد ولی وقتی دکترم و عوض کردم همیشه میگم خیر ببینه تا بهش گفتم پماد تاثیر نداشت قرص تاثیر نداشت شیاف واژینال کلیترومازول نوشت اصلا انگار نه انگار اون من بودم ک عفونت داشتم 

اره سبز پنیری تیکه ای میومد همش استرس داشتم باعث بشه کیسه آبم پاره بشه دوتا دکتر رفتم اصلااا تاثیر ن ...

چقدر خوب منم این دفعه بهش بگم ببینم مینویسه انقد مترونیدازول یمدت خوردم معدم داغون شد

چقدر خوب منم این دفعه بهش بگم ببینم مینویسه انقد مترونیدازول یمدت خوردم معدم داغون شد

اره بهش بگو بنویسه واست اصلا ضرر نداره خیلی خوبه بدون نسخه هم میدن ولی با دکترت مشورت کنی بهتره