2777
2789

از وقتی شوهرم شریک شده با یه پسر جوان مجرد و دختر باز تمام اخلاقش داره عوض میشه با اینکه مغازه نزدیک خونه است ولی شبا دیر می یاد بعدم هفته ای یه بار با هاشون برنامه تفریح و عرق خوری می زارن به جای اینکه بیاد وقتشو با من و بچه امونم بگذرونه همش با اوناهست 

دیشب واقعا از لحاظ روحی و جسمی نیاز بهش داشتم ولی آمد خونه و گفت رفیقش داره می یاد دنبالش برن بیرون رفت شبم دیر موقعه آمد خونه بعد الان میگه از دیشب تا حالا با اخلاق بدت حالمو خراب کردی چرا نمی فهمه من وجودش نیاز دارم همش یه طرفه قضاوت می کنه و اصلا به این فکر نمی کنه من دیشب تا حالا دارم گریه می کنم و از سر درد دارم میمیرم چیز سختیه کمی برای من وقت بزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارید ولی خب راه درستش این نیست. این راهی که شما انتخاب کردید اتفاقا بیشتر باعث می‌شه وقت بیشتری رو بیرون بگذرونه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

دقیقا شرایطتت مثل منه البته من تو عقدم اصلا وقت نمیذاره برای من مهم نیستم تا حالا چندین بار تا پای طلاق رفتم چون اولویتش همیشه دوستاش و عشق و حال و عرق خوری با اوناست براش مهم نیست من چکار مکنم حسرت یک سینما رفتن ساده با شوهرم به دلم مونده 💔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
دقیقا شرایطتت مثل منه البته من تو عقدم اصلا وقت نمیذاره برای من مهم نیستم تا حالا چندین بار تا پای ط ...

همیشه تا پای طلاق که میرفتیم التماس میکرد برگرد درست میشم ولی باز همونه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋