2777
2789

چندماهه میخوام پارچه ملافه و تشک و... بخرم.انقد گرون بود.

بلاخره هفته ی پیش رفتیم ۹ متر پارچه خریدم.

بعدش رفتیم یه مغازه دیگه خرید کنیم.

من فکر کردم همسرم پارچه رو برداشته ، همسرمم فکر کرده من پارچه رو برداشتم.خلاصه وقتی اومدیم بیرون متوجه شدیم پارچه مونده مغازه😔

برگشتیم مغازه دیدیم پارچه ها نیست و بردن...

خیلیییییییی ناراحتم.با چه ذوقی پارچه انتخاب کردم و با چه خوشحالی خریدم...

انصافا اونی که پارچه رو برده به چه دردش میخورد.خب بلاخره منم پول دادم و برا اون زحمت کشیدم.وقتی داشت اونا رو برمیداشت به این فکر نکرده که یه نفر با چه امیدی اینارو خریده

هیچ وقت حلالش نمیکنم.

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

۹ متر زیادم هست آخه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدای من. اینا فکرقبروقیامتشون نیستن. مرگ رافقط برای دیگری میدانن. امدم فردایی سکته تصادف... کردی اون دنیا جیکارمیخای بکنی. کمی فکرکنن خوبه. اینا نه انسانیت دارن نه دین نه ایمان

۹ متر زیادم هست آخه

یه مقدارشو قبل عید خریده بودم.

یه مقدارشم الان خریده بودم.

اصلا تو بگو نیم متر.بلاخره برا اون من پول دادم.

یک و نیم میلیون پول داده بودم که برای من خیلی زیاد بود این مقدار پول.

دوباره باید برم همین قدر پول بدم تا همون پارچه رو بخرم😔

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
یه مقدارشو قبل عید خریده بودم.یه مقدارشم الان خریده بودم.اصلا تو بگو نیم متر.بلاخره برا اون من پول د ...

دقیقا

هزار تومنم هزار تومنه اصلا 

وقتی مال بکی دیگست

۱.۵ هم پول زیادیه 

امیدوارم جبران شه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
خدای من. اینا فکرقبروقیامتشون نیستن. مرگ رافقط برای دیگری میدانن. امدم فردایی سکته تصادف... کردی اون ...

والا یک و نیم میلیون پول داده بودم.

الان دوباره باید همون قدر پول بدم همون پارچه هارو دوباره بخرم

تو مغازه دوربین نبود چک کنی؟

چک کنه که چی 

از ساختمون ما هم دزدی کردن تو دوربین همسایه افتاده بودن ولی هیچکاری انجام نشد آخرش 

الان بیشتر از یکسال میگذره از روش

اونم معلوم نبود کیه اومده از مغازه برداشته رفته 

به خاطر پارچه هیچ پیگیری نمیکنن 😑

حالا گیریم مغازه داره برداشته باشه اصن فیلم دوربین رو نشون نمیده

کفشای منم دزد برد قبلا

حداقل به یه پولداری هم نمیزنن 

یچیزی رو هم میبرن که گیر کنی مجبور باشی همون موقعه  بخری اصلا هم مهم نیست براشو

مگ ماهم فقیر نیستیم  پ چرا وجدانمون نمیزاره دزدی کنیم مال مردم بخوریم

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
از مغازه دار بپرس دوربین مدار بسته هم دارن

پرسیدیم دوربین نداشت.

شماره دادیم به مغازه دار.اگه کسی تحویل داد بهمون زنگ بزنن.

هنوز خبری نشده