یانانا مدیر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 347 عنوان معیار زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 18 پست معیار زیبایی الان مردم چیه؟با اینکه مشکلی ندارم تو قیافم و اخلاقمم همیشه سعی میکنم خوب باشهتاحالا نه درخواست دوستی داشتم نه ازدواج!با اینکه خیلی از ادمای سطحی چه تو قیافه و چه تو شخصیت رو میبینم که پاشنهی درشونو خواستگارا از جا کندن..! من وقتی دوست داشته میشم چشام برق میزنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری. 1403/04/01 | 17:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یانانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 347 منم همینطور ۱۸ سالمه ان شاءالله تو همین سال هردومون نامزد کنیم😔😂 با یه پولدار مهربونه داف کشش..خواستهی زیادیهه؟😂😂 من وقتی دوست داشته میشم چشام برق میزنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
zolfa_baloch عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 با یه پولدار مهربونه داف کشش..خواستهی زیادیهه؟😂😂 پولدار مغرور فقط با خودمون مهربون باشه قدشم بلند باشه البته ن دو متر دیگه😐😂ن واقعا هنو کمم هست ولی شانش نداریم ک زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
یانانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 347 پولدار مغرور فقط با خودمون مهربون باشه قدشم بلند باشه البته ن دو متر دیگه😐😂ن واقعا هنو کمم هست ولی ... آی گفتی ۱۸۰باشه کافیه خودمون همچین دراز نیستیم😂 من وقتی دوست داشته میشم چشام برق میزنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
یانانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 347 سلیقه ای هست بنظر من قد بلند خوش هیکل چش درشت (چش درشت قشنگ ن از اون خیلی درشتا) مژه بلند ابروهای ن ... دقیقا بعد اونوقت اینا سینگل میمونن اونایی که نه اخلاق دارن نه شخصیت نه قیافه اونجوری شانس میارنن😐😂 من وقتی دوست داشته میشم چشام برق میزنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.