2777
2789
عنوان

معیار زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 18 پست
منم همینطور ۱۸ سالمه ان شاءالله تو همین سال هردومون نامزد کنیم😔😂

با یه پولدار مهربونه داف کشش..خواسته‌ی زیادیهه؟😂😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
با یه پولدار مهربونه داف کشش..خواسته‌ی زیادیهه؟😂😂

پولدار مغرور فقط با خودمون مهربون باشه قدشم بلند باشه البته ن دو متر دیگه😐😂ن واقعا هنو کمم هست ولی شانش نداریم ک

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولدار مغرور فقط با خودمون مهربون باشه قدشم بلند باشه البته ن دو متر دیگه😐😂ن واقعا هنو کمم هست ولی ...

آی گفتی ۱۸۰باشه کافیه خودمون همچین دراز نیستیم😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
سلیقه ای هست بنظر من قد بلند خوش هیکل چش درشت (چش درشت قشنگ ن از اون خیلی درشتا) مژه بلند ابروهای ن ...

دقیقا بعد اونوقت اینا سینگل میمونن اونایی که نه اخلاق دارن نه شخصیت نه قیافه اونجوری شانس میارنن😐😂