2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییی ای خدا 🤣🤣🤣شوهر داشتنم سخته ،هر روز باید واس اینم دعا کنی که کسی نشنوه گوشاشون کر شه

دوتایی باهم میگوزیدمیخندیدغصه نخور

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من یه بار صبح داشتم درس میخوندم امتحان داشتم همه خواب بودن بابام داشت حاضر میشد بره سر کار.فک کردم چ س میاد دادم صدایی داد بابام وسط،حال میخکوب شد نتونستم کتاب رو از صورتم بردارم🫠🫠🫠🤣

واقعا موثره ؟!

آره، یه قطره هم هست من اسمشو فراموش کردم، واسه نفخ هست حالا داروخانه بری یا سرچ کنی فکر کنم بیاره اسمشو، از داروخانه بگیرید، من وقتایی میرم سفر میخرم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره، یه قطره هم هست من اسمشو فراموش کردم، واسه نفخ هست حالا داروخانه بری یا سرچ کنی فکر کنم بیاره اس ...

چقد خوب واقعا انسان این همه رو شخصیتش کار کنه بعد این نفخ بزنه نابودت کنه خیلی افتضاحع😂🤦🏻‍♀️😑

دهنتتت🤣🤣🤣

والا😁😂🤣🤣🤣🤣

تاکی زجربکشم

بزنیم بخندیم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
کاش میشد

من ندیدم کسی رعایت کنه

اتفاقایکی ازمسابقات وتفریحات سالم درخونه گوزیدن باهمسره😁😂🤣🤣🤣🤣

چقد خوب واقعا انسان این همه رو شخصیتش کار کنه بعد این نفخ بزنه نابودت کنه خیلی افتضاحع😂🤦🏻‍♀️😑

بابابزن حالش روببر😁😂🤣🤣🤣🤣🤣