2777
2789
عنوان

وای ابروم جلوی مهمونا میره

2106 بازدید | 78 پست

امشب برای شام مهمون دارم ۲۸نفریم ۲ تا هم بچه هستن شوهرم میگه من ۲۰ سیخ کباب سپردم الانم هرچقدر زنگ میزنم در دسترس نیست تعداد مهمونا بعدا اضافه شد وای الان چیکار کنم 😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شام خیلی مونده

نگران نشو

دم شام هم میتونی بری از نزدیک ترین رستوران کباب بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خودت سفارش بده 

دوباره تونی نی سایت  افتادیم رودور تاپیک های  غدا کم اومدن و کم پختن  امان از وقتی که یه چیز پربازدید بشه  

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اصلا این مهمون بازیارو تو این وضعیت ناجور اقتصادی درک نمیکنم. اونم نه یه نفر دونفر، ۲۸ نفر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اخه مرغ درست کنم از اونور هم کباب بیاد بد نمیشه؟

مرغ درست نکن 

کباب رو باید نفری یه سیخ بخورن مرغ نزار دیگه برو کبابی ۱۰ سیخ اضافه کن یا موقع شام برو یه کبابی دیگه ۱۰ سیخ بگیر