2777
2789
عنوان

کسانی دندون عقل افقی جراحی کردن

747 بازدید | 9 پست

من پنج شنبه جراحی کردم دندون افقی بود بگذریم که پدرم در آمد ریشه اش خیلی دراز بود 

هنوز نمیتونم فکم رو کامل باز کنم و غذا بخورم البته بخیه داره و باید پنج شنبه بکشم 

دکتر خودم جراح فک و صورت رفت خارج و بهش دسترسی ندارم 

دیروز رفتم یک دندون پزشک دیگه گفت باز نکنی فکت قفل میشه و باید جراحی کنی و ازین حرفها 

اما واقعا برام درد و عذاب بیشتر از یک بند انگشت بازنمیشه فکم 

خیلییی دردناک بخوام کامل باز کنم 

لطفا بگید شماها تا چند روز این شکلی بودید چقدر طول کشید خوب شد کار خاصی انجام دادید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چهار تا دندون عقلم رو به خاططر افقی بودن جراحی کردم تایه هفته هم فکم باز نمیشد البته من دو تا رو باهم جراحی کردم و دو هفته بعد دوتای دیگه رو 

نگران نباش خوب میشه بالاخره عمل سنگینیه

زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"

من‌۳ تا جراحی کردم که نهفته بود و ریشه بزرگ‌داشت تا ۴ ۵ روز فکم قفل بود اونم دکترم گفت خوب میشه و شد...سعی کن بستنی بخوری و فکتو تکون بدی ولی نه زیاد...اصلا قفل نمیمونه درست میشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

توی دوران بارداری بخوام برم خیلی وحشتناکه؟پو تا دندون افقی دارم باید با جراحی در آرم.ترسیدم این پیامارو دیدم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
توی دوران بارداری بخوام برم خیلی وحشتناکه؟پو تا دندون افقی دارم باید با جراحی در آرم.ترسیدم این پیام ...

پو،=دو

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

سمانه اصلا تو بارداری نرو 

من چند روز اول دو سه مدل مسکن با هم میخوردم از درد 

تو الان فوقش استا ساده بتونی بخوری 

بذار وقتی نی نیت شد دو سالش 

مرسی بچه ها 

فقط یک سوال این دکتر دیروز گفت کمپرس گرم بذارم ؟ باعث نمیشه لخته خون کنده بشه؟

پس انشالله بخیه رو بکشم از هفته بعد بهتر میشه