اره عزیزم ی گروه درمانی تو تلگرام داریم دکترا ازمایشی روشون تحقیق میکنن جواب داده واسه بعضیا
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
چه عالی در چه حد جواب داده؟ امکان داره منم عضو بشم؟
نه چ اشکالی عزیزم درخواست دوستیم رو قبول کن واست بفرستم
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
بیماری های خودایمنی خیلی بدن منم درگیر شدم دکترا اول فک کردن حساسبته بعد یک دکتر تشخیص داد اسمش یادم نیست همش از خود خوریه تو کتاب چهار اثر فک کنم بوذ می گفت بیماری های خودایمنی از دوست نداشتن خودته ،،بخصوص که دور ورت هم آدمای سمی باشن