2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ی کتابی که راجب شناخت خداس بهم معرفی کنی

نخوندم همچین کتابی ولی متن زیاد خوندم ک بهم کمک کرده خدا رو بهتر بشناسم و بدونم کجای هستی هستش

من با مثال عینی بهت میگم تا تصورش برات راحت بشه 

یه منبع فوق العاده قوی نور و انرژی تصور کن خدا دقیقا همون هسته ی منبع نور و انرژی هست.... ک خداوند هم خودشو توی قرار به اسم نور بهمون معرفی کرده 

و زمانی ک ما انسان هارو آفرید از اون نور و انرژی به همه ی ما دمید چرا میگن خدا از رگ گردن نزدیکتره؟

ما با انجام یه سری کارها خودمونو به اون منبع نور میتونیم نزدیک تر کنیم و از لحاظ روحی رشد کنیم و قوی بشیم ک ن انس و نه جن نتونن بهمون نفوذ کنن یکیش ک باعث نزدیگ شدن به اون منبع میشه راه اتصال بخام بگم نماز هست توی نماز یک سری کلمات میگیم یک سری حرکات انجام میدیم ک فوق العاده انرژی مثبت بالایی داره