2777
2789

من نمیگم خوبه یا بده 

ولی خب وقتی آدما عشق و عاشقی ، خونه زندگی همو میبینن و ناخودآگاه زندگی خودشونو با بقیه مقایسه میکنن و از شرایط شون ، خانوادشون ، از همسرشون و زندگیشون ناراضی میشن..

پدر مادر فلانی با دخترشون اینجوری بودن ..

فلان دختر کلی خاستگار و خاطرخواه داشت ..

شوهر فلان دختر ، فلان کارها و خرج ها و عاشقی ها و تلاش ها براش کرد ..

فلانی اون شرایطو داشت و بهترین تحصیلات و کار بدست آورد ...

فلانی مهاجرت کرد ...

فلانی وضع مالی شون خیلی خوبه و بهترین خونه زندگی و ماشین و طلا و لباس و عمل و آرایش و مهمونی و سفرها و خوشبختی را تجربه میکنن ...

مخصوصا این سوپرایزای توی جمع ..

یا بلاگری های توی اینستا که هم جنبه ی مثبت داره هم منفی 

من خودم مجردم و خیلی از این شرایطو تجربه نکردم که ببینم چه حسی داره ولی مطمعنم دل خیلی زن ها توی این شرایط شکسته و از زندگی و شوهرشون ناراحت شدن ...

کسی صحبتی در این مورد داره !؟ 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

دیگه دنیا همینه

یکی خوشحاله یکی غمگین

یکی پولداره یکی فقیر

یکی خوش شانسه یکی بدشانس

من که دیگه با این قضیه کنار اومدم🤷🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
دیگه دنیا همینهیکی خوشحاله یکی غمگینیکی پولداره یکی فقیریکی خوش شانسه یکی بدشانسمن که دیگه با این قض ...

آره وقتی سنی از آدم میگذره و کلی حسرت و آرزوهای دفن شده و نرسیده داره کم کم ناامید و بیخیال میشه .. ولی نه کامل ..

همچنان منتظر روزای خوب هستیم 🙂

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با حرفت موافقم

و فقط تو زمینه همسر

راسش کاری با تجملات و پولداری و اینا ندارم

فقط دلم یه همسر سر به راه و خوش اخلاق دلم میخواس که برای پیشرفت زن و بچش یا تفریحشون  وقت بذاره شوهر من ابدا و اصلا پایه ی هیچ کاری نیست

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من با حرفت موافقمو فقط تو زمینه همسرراسش کاری با تجملات و پولداری و اینا ندارمفقط دلم یه همسر سر به ...

آره خیلی بده همسر بی احساس و سرد و بیخیال .