2777
2789

عزیزم میشه ازت خواهش کنم منو توی یه زمینه رهنمای کنی توروخدا 🥺

ببین من از یکی خوشم آمده توی اینستا یه چندباره سر موضوع های مختلف رفتم باهاش حرف زدم اما اون هنوز شروع کننده حرف نبوده ، چند وقت پیش هم یه برگه نوشتم که مثلا آمده پیام داده و... اما هنوز رخ نداده ، به نظرت دیگه باید چی کار کنم تا بلکه بیاد یه پیام بده و .....

توروخدا خدا همین جا کمکم کن🥲🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه ازت خواهش کنم منو توی یه زمینه رهنمای کنی توروخدا 🥺ببین من از یکی خوشم آمده توی اینستا ی ...

سلام عزیزم 

ببین از خدا با ایمان صدرصد بخواه و مطمئن باش بهت میده اونو،فقط مطمئن باش تو رابطه جدی برا ازدواج نباشه

بعدم هی مداااام بابت خوبیهاش از ته قلبت با شوق شکرگزاری کن از خدا، مال تو میشه😍

سلام عزیزم ببین از خدا با ایمان صدرصد بخواه و مطمئن باش بهت میده اونو،فقط مطمئن باش تو رابطه جدی برا ...

همون دیگه نمی‌دونم اصلا با کسی هست یا نه ، یه بار غير مستقيم ازش پرسیدم ولی درست جواب نداد😑 الان بیشتر خودم هم دنبال اینم که بشه یه حرفی که بفهمم کسی هست یا نه 🥲

همون دیگه نمی‌دونم اصلا با کسی هست یا نه ، یه بار غير مستقيم ازش پرسیدم ولی درست جواب نداد😑 الان بی ...

با پیج فیک برو بپرس، یا رک بهش بگو،در کل اصلش اینه از خدا هدایت بخوای با ایمان و رها کنی و ازش بخوای بهت بفهمونه

با پیج فیک برو بپرس، یا رک بهش بگو،در کل اصلش اینه از خدا هدایت بخوای با ایمان و رها کنی و ازش بخوای ...

وای رک که نه ، راستش به نظرم پسرا وقتی بفهمند یکی ازشون خوشش میاد بیشتر قیافه می‌گیرند 😶 پیچ فیک کنم فک کنم بفهم منم ، چون هر کی داردش می‌شناسدش فقط منم که تازه فالو .... کردم فقط خدا زودتر کمکم کنه همشم دارم ازش می‌خوام و میگم زودتر معلوم شه😔

وای رک که نه ، راستش به نظرم پسرا وقتی بفهمند یکی ازشون خوشش میاد بیشتر قیافه می‌گیرند 😶 پیچ فیک کن ...

غمگین نباش،شاد باش ،چون شاد و با ایمان به خدا باشی هرچی میخوای میشه ، دیگه غم نداره 

من خودمم جذب زیاد داشتم اما هر کاری میکنم نمیدونم چطوری با قانون جذب ارادمو قوی کنم و روزی ۱۰ الی ۱۲ ...

همین جمله ات خب ارتعاش منفیه، من اراده ام ضعیفه، اینو برعکسش رو مدام بدون توجه به ذهن تکرار کن

به جایگاهی ک میخوای برسی فکر کن رسیدی و شکرگزاری کن

همین جمله ات خب ارتعاش منفیه، من اراده ام ضعیفه، اینو برعکسش رو مدام بدون توجه به ذهن تکرار کنبه جای ...

من باید این ۲۰ روز روزی حداقل ۱۰ ساعت درس بخونم 

نباید اصلا دیگه هدر بدم 

چیکار کنم 

بیشتر میگی جمله های تاکیدی که بشینم بخونم

همین جمله ات خب ارتعاش منفیه، من اراده ام ضعیفه، اینو برعکسش رو مدام بدون توجه به ذهن تکرار کنبه جای ...

همچنین میخوام منو شوهرم از خانواده شوهرم دور بشیم 

باید هیچ ارتعاشی بهشون ندم درسته ؟ نه خوب نه بد 

چون خیلی اذیتم کردن