2777
2789
@niniyar_5 سلاماستارتر بالا سوال دارن الان چه کار کنن.ممنون

سلام هیچ کاری نمیشه کرد من خودم رمزم یادم بره باید بازیابی رمز رو بزنم ما به رمزها دسترسی نداریم 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام هیچ کاری نمیشه کرد من خودم رمزم یادم بره باید بازیابی رمز رو بزنم ما به رمزها دسترسی نداریم

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار جواب دادن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

😭😭😭😭😭چه غلطی کنم پسس

نمی دونم چی بگم ...

اصلا نیاز ب رمز کاربری نداره اسی فقط باید بگه حذفش کنن

نمیشه   امکانش نیس   فقط میتونه بگه تاپیکای خودشو حذف کنن    تاپیکای کاربر دیگه رو نمیتونه    

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خب میگه تاپیکای کاربری خودشه

ن عزیزم   میگه با شماره های افراد دیگه اومده نی نی سایت     کاربری از لحاظ مالکیت تعلق میگیره ب صاحب شماره ها     فقط موقعی میتونه باعث حذف تاپیک توسط نی نی یارا بشه که بتونه از طریق اون کاربری ها پیام درخواست حذف بده     با کاربری ۱ نمیشه تاپیکای کاربری ۲ رو حذف کرد 

امیدوارم منظور رو رسونده باشم 🌹

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
ن عزیزم میگه با شماره های افراد دیگه اومده نی نی سایت کاربری از لحاظ مالکیت تعلق میگیره ب صاحب ...

آره عزیزم میدونم فکر میکردم شماره ها به نام خودشه اگه به نام افراد دیگه بوده آره قطعا نمیشه 🌹