اگه تاپیکامو کسی بخونه بدبخت میشم خواهش میکنم نی نی یار رو تگ کنید بهم کمک کنن رمزو بفهمم خواهش میکنم😭😭😭😭😭حرف آبرومه خانوما خواهش میکنم تگشون کنید بخوایید بهم کمک کنن🥲🥲🥲
سلام هیچ کاری نمیشه کرد من خودم رمزم یادم بره باید بازیابی رمز رو بزنم ما به رمزها دسترسی نداریم
ممنون
🦋🦋🦋
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ن عزیزم میگه با شماره های افراد دیگه اومده نی نی سایت کاربری از لحاظ مالکیت تعلق میگیره ب صاحب شماره ها فقط موقعی میتونه باعث حذف تاپیک توسط نی نی یارا بشه که بتونه از طریق اون کاربری ها پیام درخواست حذف بده با کاربری ۱ نمیشه تاپیکای کاربری ۲ رو حذف کرد