2777
2789
عنوان

مامانا گل میشه ی لحظه بیاین

126 بازدید | 6 پست

سلام 

من ۲۹ هفته باردارم ۲۸هفته و ۶ روز رفتم سونو وزن و وزن تو دلیم ۱۳۰۰ بود دیروز رفتم پیش دکترم گفت وزنش کمه و برام لیدی میل نوشت و گفت سه هفته دیگه سونوداپلر انجام بده از دیروز خیلی نگرانم خیلی وزن بچم پایین؟ شما تو این هفته بچتون چند کیلو بود؟

۱۱۰۰ بود گفت کمه 

فرستاد سونو داپلر 

مال شما که خیلی خوبه وزنش

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فکر میکردم خوبه ولی دکترم گفت ۲۰۰ گرم کمبود وزن داره خیلی نگرانم، شما بچتون چندکیلو بدنیا اومد؟

۲۰۰ گرم جبران میشه عیب نداره لیدی میل رو بخور حتما 

من قضیم فرق می‌کنه زایمان زودرس کردم وگرنه بچم تا ۳ کیلو می‌رفت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
از امروز شروع کردم دیگه توکل بخدا

تهم مرغ گوشت کباب لوبیا هم عالیه 

کلا هر چی که پروتیین داره عالیه برای  وزن مینی 

تهم مرغ گوشت کباب لوبیا هم عالیه کلا هر چی که پروتیین داره عالیه برای وزن مینی

اتفاقا همه چی میخورم فقط چون قندم لب مرز چیزای شیرین مثل بستنی و دلستر نمیتونم بخورم حالا شاید از این به بعد چند روزی یبار بستنی بخورم