2777
2789
یعنی هر چی نه نه باباش میگن رو انجام میده و رو زنش هم این رو پیاده کنه

درست نمیشه عزیزم. ب نطرم کوتاه بیای تا اخر عمر باید حرف بشنوی اگ بچه نداری جوابشو بزار کف دستش ولی بچه داری با ارامش سعی کن درستش کنی یا خودت بری پیش مشاوری چیزی کم کم حل کتی

یا من یا هیچکس همون خودم
فقط یک راه داره تا جایی ک میشه باید بچسبی بهش کسی نتونه پرش کنه یک خوبی دارن ک راحت حرف تو را هم با ...

اینم امتحان کردم جواب نداد 

جالبه آخه حرف من اثر نداره فقط حرف مامانش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدونم والله ولی یه مرد گنده دهن بین باشه حرف بیاره ببره ،از هرچیزی یه حرف دربیاره اوکیه ؟

نه اینی که تو میگی خاله زنکه :(

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..