2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که حساسه بجای اینکه همش گیر بده به خانومش.

وقتی بیرونن‌ اینقدر مهربون مردونه و حامی طور رفتار کنه هیچ مرد دیگه ای جرعت نمیکنه به زنش نگاه کنه

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

هر مردی یکم غیرت داره   رو زنش  طبیعیه  بستگی به این هم داره تو چه خانواده ای باشه که پوشش  مادر وخواهرای خودش اگر بگه آرایش غلیظ نکن  طبیعیه  باید با کسی ازوواج کنی که فرهنگشون به شما بخوره 

خوب این که شما میگید وقتی درصد زیاد باشه میشه شکاک دیگه. هر آدمی هر طور که خودش راحته باید لباس بپوش ...

خب ببینید ایشون اصلا راجب کوتاهی بلندی مانتو یا شلوار هیچی نمیگه، یا مثلا مو. اما شده چندباری بگه فلان تاپو نپوش از زیر مانتوت. منم خب دوست دارم کنارشون خودم باشم راحت باشم منو بپذیره همونطوری که هستم. میترسم جلوتر که رفتیم شدیدتر بشه 

مردی که غیرت داره به پوشش و خواسته های زنش احترام می زاره و از اون محافظت می کنه نه این که اون رو محدود به خواسته های خودش بکنه. زنها کالا نیستن که اگه یه جور پوشش داشته باشن خوشت بیاد یه جور دیگه بپوشن خوشت نیاد. مردی که خواسته های خودش رو به زن تحمیل می کنه مشخصا در زندگی هم رفتار کنترلگر و سرکوبانه به زن داره و اون زن یه هویی به خودش میاد می بینه که اصلا زندگی ای که دوست داره نمی کنه. تنها داره برای رضایت مرد زندگی می کنه  

خب ببینید ایشون اصلا راجب کوتاهی بلندی مانتو یا شلوار هیچی نمیگه، یا مثلا مو. اما شده چندباری بگه فل ...

نه ایشون مشکل داره و نه شما. یه اختلاف عقیده و نظر وجود داره باید همین اول در موردش صحبت کنید اگه واقعا دوست دارید اینطوری پوشش داشته باشید و میدونید به مشکل میخورید هرکجای رابطه هستید تموم کنید. مشکلات تو زندگی دقیقا از همین چیزا شروع میشه و فکر هم نکنید برید زیر یه سقف درست میشه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

مردی که غیرت داره به پوشش و خواسته های زنش احترام می زاره و از اون محافظت می کنه نه این که اون رو مح ...

دقیقا همین دقیقا، اخه از طرفی تازه دارم بهش احساس پیدا میکنم به نظرت تموم کنم؟ یا میشه با صحبت حل کرد

نه ایشون مشکل داره و نه شما. یه اختلاف عقیده و نظر وجود داره باید همین اول در موردش صحبت کنید اگه وا ...

بله حرفتون درسته واقعا، ایشون گیر و حساسیتاشو میزاره پای دوست داشتنش، اما من واقعا به خاطر خانواده سخت گیری که داشتم دنبال یه فرد امنم، نه یکی که عین مامانم فکر کنه

این مردایی که به بهانه ی "غیرت " زن رو محدود می کنن و باید حرف حرف خودشون باشه و اگه زن اون کار رو انجام نده کتکش می زنن یا هر کاری دیگه ای؛  نمونه اش می شه اون مرده که زنش رو سر برید اومد توی خیابون با همون سر. اینا مریضن. روانشون مشکل داره

دقیقا همین دقیقا، اخه از طرفی تازه دارم بهش احساس پیدا میکنم به نظرت تموم کنم؟ یا میشه با صحبت حل کر ...

باهاش روراست صحبت کن ببین می تونه به خواسته های تو احترام بزاره یا نه. می تونه به آزادی تو احترام بزاره یا نه. اگه نمی تونه به نظرم همین اول جلوش رو بگیر چون در آینده به روح و روان خودت آسیب می زنه به بهانه ی "دوست داشتن". توی زندگی که برید این رفتارا شدت پیدا می کنه باید همین اول تکلیفش رو روشن کنه