2777
2789

چجوریه؟

مثلا انگلستان که الیزابت دوم ملکه شده بود اگه پدرش پسر کوچیک تر از الیزابت داشت اون پادشاه میشد یا اینکه به جنسیت ربطی نداره بر اساس اینه که کدوم فرزند بزرگ تر باشه؟

واقعا برام سواله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بعصی کشورها فقط فرزند اول مهمه یعنی چه دختر چه پسر الان مثلا سوئد با اینکه طرف پسر کوچیک داره دختر بزرگش رو ولیعهد کرده ولی انگلیس الویت با مذکره

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

بله پسر میشدبرادر کوچکتر الیزابت اول به پادشاهی رسیده بعد ها به دلیل نبود جانشین الیزابت اول اومد رو ...

الیزابت اصلا برادر نداشته و خودش فرزند ارشد بوده و مارگارت خواهرش کوچکتر بوده و حکمرانی رو از پدرش به ارث برده

تا چند سال قبل اولویت با پسر بود. مثلا اگر دختر فرزند بزرگتر بود و پسر فرزند کوچکتر پسر پادشاه می شد

ولی در زمان بارداری اول کیت میدلتون این قانون تصویب شد که حکومت به فرزند اول فارغ از جنسیت به ارث می رسد

الیزابت اصلا برادر نداشته و خودش فرزند ارشد بوده و مارگارت خواهرش کوچکتر بوده و حکمرانی رو از پدرش ب ...

منبع اشتباهی رو خوندم لابد ممنون که اطلاع دادید

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

منبع اشتباهی رو خوندم لابد ممنون که اطلاع دادید

اونی که شما خوندی احتمالا مربوط به ادوارد هشتم برادر شاه جرج ششم ( پدر الیزابت) بوده که برادر بزرگتر جرج بوده و به پادشاهی رسیده

اما چون عاشق یک زن بیوه میشه و طبق قوانین کلیسا پادشاه اجازه ازدواج با زن بیوه رو نداشته بین عشق و تاج پادشاهی، عشق رو انتخاب می کنه و کناره گیری می کنه و جرج که برادر کوچکتر بوده به حکومت میرسه