2777
2789

سلام عزیزان من 23 سالمه و الان هشت ماهه اقدامم تازه فهمیدم ک تخمکام ضعیفن . پریودم منظمه ولی جدیدا تعداد روزش کم شده دکتر گفت طبیعیه مشکوک ب ذخیره تخمدان کم هم هستم همیشه فولی غالب دارم ولی یا پوچن یا ضعیف ک قابلیت باروری ندارن . قبلا یه بار باردار شدم که سقط شد . کسی  تجربه ای داره?

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور فهمیدی تخمکات ضعیفه؟علایمت چی بود؟روز سوم پریود ازمایش دادی

آزمایش fsh ام بالاست

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
پریودام همیشه نامنظم بود  با سونو

با سونو چی عزیزم?

از کجا فهمیدی پوچه؟

آزمایش fsh  ام بالاست همیشه فولی دارم ولی خوب باردار نمیشم شوهرمم هیچ.مشکلی نداره

من كه اصلا فوليكول نداشتم حتي با لتروزول و كولوميفن هم روز ١٤ پري هيچي فوليكول نداشتم ولي الان باردا ...

عزیزم میشه بگین چطوری باردارین تورو خدا کمکم کنید داغون.میشم چقد کشید باردار بشین?

من تنبلی تخمدان داشتم و تخمک هام ضعیف بود از پودر تقویت تخمدان هلسی که گیاهی هست و عطاری ها دارن به مدت سه ماه طبق دستورالعمل خودش استفاده کردم و خداروشکر جواب گرفتم 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
من تنبلی تخمدان داشتم و تخمک هام ضعیف بود از پودر تقویت تخمدان هلسی که گیاهی هست و عطاری ها دارن به ...

عزیزم شما فولیتون بزرگ نمیشد یا ضعیف بودن?

دكترم بعد از اين قرصا كه جواب نگرفتم فرستادم پژوهشگاه رويان،اونجا پرونده تشكيل داديم و اين حرفا...

اولين بار iui كردم كه آمپول زدم و فوليكولام براي اولين بار به ٢٠ و ٢١ رسيد ولي خب چون همسرم هم يكم اسپرم هاش ضعيف بود نشد

حالا هم كه ميكرواينجكشن انجام دادم و باردار شدم

كلا من تنبلي تخمدان شديد داشتم

...I faith to myself
عزیزم شما فولیتون بزرگ نمیشد یا ضعیف بودن?

هر دوش بود، چند دوره هم دکتر قرص و امپول داد اثری نداشت جز اینکه چند تا کیست تشکیل شد، منم رفتم‌ به طرف داروهای گیاهی و نتیجه گرفتم 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.