2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چله افتادن ینی اینگه شخصی زایمان کرده هنوز ۴۰نشده بیاد رو تو ک‌ توام مثلاً زایمان کردی ۴۰توام نشده اون بیاد روی تو ۴۰اونم رو تو‌میفته و شاید بعداً باردار نشی یا سقط بشه نمونه برات.

بعضیا ک‌سقطم میکنن هم نباید روی زن زاچ برن دیدنش اوناهم مشکل دارن

لایک نکن خیرشو ببینی

ببین گلم اعتقادی ندارم  همش دروغه

مثلا عمه ی من زایمان کرده بود  اومدم مهمونی

ی شخص دیگه میخواست بیاد عممم گفت اگر بیاد من میرم

چلهامون رد نشده  میوفته روهم  بچه دار نمیشیم دیگه و...‌

یا بچه میگن قبل چله بیرون نبر 

اصلا ب اینا توجه نکن  همش ی مشت دروغه

ک بچه دار نمیشن میگن چله داری

نه چله افتادن ینی اینگه شخصی زایمان کرده هنوز ۴۰نشده بیاد رو تو ک‌ توام مثلاً زایمان کردی ۴۰توام نشد ...

اره منم دقیقا  اینو  میگم

ولی ربط ندارع  الان زنه زایمان کرده میره بیمارستان،، هزارتا زنه زائو اونجا هستن  

یا مطب و... چله هاشون میوفته... روهم

خرافاته

اره منم دقیقا اینو میگمولی ربط ندارع الان زنه زایمان کرده میره بیمارستان،، هزارتا زنه زائو اونجا ...

بله منم همینو میگم حتی دکتر خودمم سقط کرده بود 

ولی خودم بچه دار نمی‌شدم روم چله افتاده بود ب محض ک چله بری کردم بچه دار شدم طرف گفت چله ای که روت افتاده خیلی سنگین بوده 

لایک نکن خیرشو ببینی
بله منم همینو میگم حتی دکتر خودمم سقط کرده بود ولی خودم بچه دار نمی‌شدم روم چله افتاده بود ب محض ک چ ...

سلام دوستم خوبی میدونم خیلی گذشته میشه بپرسم چله بری شما چطوری کردین.. پیش کسی انجام دادین.. یا روشی چیزی انجام

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام دوستم خوبی میدونم خیلی گذشته میشه بپرسم چله بری شما چطوری کردین.. پیش کسی انجام دادین.. یا روشی ...

سلام عزیزم پیش یه خانوم سادات انجام دادم 

تو اینترنت هم سرچ کنی  هست روش هاش.

ولی خب بدست کسی ک سادات باشه و دعا بنویسه باشه بهتره و اثر داره 

لایک نکن خیرشو ببینی