2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری افسون

1113 بازدید | 85 پست

هر بار میرم تو تاپیکای کالری شماری نی نی سایت ،بعد از چند روز و یا چند هفته تلاش درحالی که ، دستِ مبارک از پایِ مبارک درازتره برمیگردم .

و البته علاوه بر تاثیراتش بر دست و پا ،بر روانم هم اثر میذاره  و کلا به هم میریزم ،نه اینکه سبک اونا مشکلی داشته باشه ،بدنِ مبارک من نمیتونه خودش با روش های این عزیزان وفق بده  و هر بار حس شکست و یأس میاد سراغم .

اولاش همچین پرگاز و شوماخروار میرم و آخرش مث یه فرغون پنچر سلانه سلانه از تاپیک میام بیرون 

خلاصه گفتم به روش خودم و در تاپیک خودم اینبار کالری شماری رو شروع کنم ،به امید خدا که نتیجه بگیرم 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

خوب روش من ،همون همراه شدن با کالری هدف مانکن هست 

امروز ۱ تیر ۴۰۳  هدف رو‌فعال کردم 

کالری مجازم ۱۶۱۴

فعالیت متوسط ( ۳-۵ روز ورزش در هفته ) 

وزن شروع ۷۵ _وزن هدف ۷۰ 

تاریخ رسیدن به وزن هدف ۲ شهریور۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری شماری سخت هست یهو یک برنامه از یک متخصص تغذیه بگیرید بهتره

چند سال پیش  گرفتم ولی نتونستم تا اخر برم ،خیلی دستم بسته بود  

حالا این دو ماه روامتحان میکنم ببینم چطور میشه ،ممنون از راهنماییتون ❤❤❤❤

چون صحبت از لاغری هست با اجازتون این موضوع رو میزارم که این روزها خیلیا درگیر این دکتر یا مثل این با ...

عزیزم شما هم عمل کردی پیششون؟ دچار عارضه شدین ؟

عزمزم اگه تهرانی برو پیش مسعود افشاری خیلی خوبه رژیمش سخت هم نیست

تهران نیستم متاسفانه .من مسئله م بیشتر انگیزشیه .اگه  یه کم وزنم برگرده کلا وا میدم ،وهمه چی رو رها میکنم 

یه عادت بد هم دارم هر روز وزن میکنم،البته بهتره بگم وزن میکردم .این دفعه میخوام ترازو رو از خودم دوووووور کنم ،جایی که اصلا بهش دسترسی نداشته باشم

بله منم عمل کردم اینا اصلا به هیچی توجه نمی‌کنند نه به سن نه شرایط جسمانی فقط پول میخوان

هر دو خواهرای من عمل کردن ،البته شیراز و عملشون عارضه ای نداشت