اول باسن پسرم بعد کف پاهاش بعد به زانو ران کل دستش دونه دونه قرمز زده درمورد ابله سرخک خوندم گفتن اگه ابله باشه از سینه صورت اول دون میزنه یعنی این چشه خیلییی نگرانم ۱۶ ماهشه تا الان مولفیکس میبندم فک نکنم یهو بهش حساسیت کنه عکس میزارم ببنید مادرای عزیز این موردا برای شما یا نزدیکاتو پیش امده چیجوریه چکاری بکنم دکتر نیس الان جمعس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه منم کل شکم و زیر بغلش اینجورشد الان از اورژانس اومدم یه آمپول هیدروکورتیزون براش زدن الانم خوابه میترسم نگاش کنم ببینم چی شده بیدار بشه اینم ۱۷متهشه
بچه منم کل شکم و زیر بغلش اینجورشد الان از اورژانس اومدم یه آمپول هیدروکورتیزون براش زدن الانم خوابه ...
وایی خدا انشالا رفع شده باشه معلوم نیس چی مرضی هست بخدا بچه شما اول کجاش دون دون زد بچه من اول کونش مثلا ادرار سوختگی باشه ولی پوشکش خشک بود پر از دونه بعد کف پاش الان دستش رون زانو یعنی کل پاهاش درگیره بازوهشم دیده میشه نمیدونم فردا دکتر ببرم یا الان بیمارستان