2777
2789
عنوان

کمک چکار باید بکنم حالم بده

181 بازدید | 12 پست

اول باسن پسرم بعد کف پاهاش بعد به زانو ران  کل دستش دونه دونه قرمز زده درمورد ابله  سرخک خوندم گفتن اگه ابله باشه از سینه صورت اول دون میزنه یعنی این چشه خیلییی نگرانم  ۱۶ ماهشه  تا الان مولفیکس میبندم فک نکنم یهو بهش حساسیت کنه عکس میزارم ببنید مادرای عزیز این موردا برای شما یا نزدیکاتو پیش امده چیجوریه چکاری بکنم دکتر نیس الان جمعس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که مواظب باش شاید همون سرخک و آبله باشه سرخ کردنی و کبابی و کلا بودار تو خونه درست نکنی دوما لب ...

یک ماهه شیر پاستوریزه بهش میدم شیرم کم شده از دیروز این علائم رو داره فک نکنم از شیر باشه همشه میخورد لبنیات  یک ماهه شیر میدم روز دو لیوان

بچه منم کل شکم و زیر بغلش اینجورشد الان از اورژانس اومدم یه آمپول هیدروکورتیزون براش زدن الانم خوابه ...

وایی خدا  انشالا رفع شده باشه  معلوم نیس چی مرضی هست بخدا بچه شما اول کجاش دون دون زد بچه من اول کونش مثلا ادرار سوختگی باشه ولی  پوشکش خشک بود پر از دونه بعد کف پاش الان دستش رون زانو یعنی کل پاهاش درگیره بازوهشم دیده میشه نمیدونم فردا دکتر ببرم یا الان بیمارستان 

وایی خدا انشالا رفع شده باشه معلوم نیس چی مرضی هست بخدا بچه شما اول کجاش دون دون زد بچه من اول کون ...

مال بچه منم باسنش بود اول بعد روشکم و.....ولی مال بچه من کاملا شکل کهیر بود واسه بچه شما انگار یه کم متفاوته شکلش