2777
2789
عنوان

خانواده فراموش شده

94 بازدید | 6 پست

یک روز با پسری آشنا شدم (معرفی شدیم به هم). پس از یک دوره آشنایی، من متوجه تفاوت های کوچک اما مهم شدم و تصمیم گرفتم به رابطه پایان بدهم. با این حال، در زمانی که شرایط کاری من سخت و بدون راه حل شده بود، پسر دوباره مانند سوپرمن وارد زندگی من می شود و درخواست فرصتی دوباره می کند. متاسفانه من هم قبول کردم.

ازدواج کردیم و پس از 14 سال دخترم که خداروشکر سالم، زیبا و باهوش است، به دنیا اومد. و پسر یادش افتاد که این مسئولیت را نمی خواهد. نتیجه این می شود که یک مادر و یک دختر بچه با ماهانه 4.5 میلیون تومان نفقه ای که «مرد رویایی» می پردازد، دست و پنجه نرم می کنند. آنها در خانه‌ای می‌مانند که بدون اطلاع آنها فروخته می‌شود، با پدری که ماهی یک‌بار حتی یک تماس تلفنی کوتاه با دخترش نمی‌کند و حضور تلفنی خودش را هم از خانواده دریغ می‌کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وقتی سرت بیاد متوجه میشی عزیزمامیدوارم هیچ کس دچارش نشه

درکت میکنم برا همین شوهرتو از طرف خودت فوش دادم🙂

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)