2777
2789
عنوان

با این روش عمرا شوهرت عصبی شه

496 بازدید | 31 پست

امروز صبح بخاطر یکسری مشکلات خیلی بحثمون شد مقصرم دوطرف بود

نه اون کم میومد نه من اخرش رفت سرکار منم اشتی نکردیم

اومد خونه سرسنگین بودم

رفتم یوتیوب برا مسائل زناشویی کلیپ دیدم(بهتون پیشنهاد میکنم حتما نگاه کنید یا پادکست گوش بدین)

باز ک زبون به زبون خواستیم بشیم من هیچ حرفی نزدم فقط گفتنش درست میگی یکم اروم شو باهم حرف بزنیم که رفت تو پذیرایی خوابید

منم لباس خوابمو پوشیدم هیچی نگفتم فقط رفتم پیشش دراز کشیدم

گفتمش دلت میاد این خانوم بغل نکنی

سرسنگین بغلم کرد منم بوسیدمش یکم نازکردم واسش

بعد کلی معذرت خواهی کرد گفت دیشب با رفیقش بخاطر کار بحثش شده حالش خوب نبوده  قولم داد فردا همه تایمش  برا دوتاییمون باشه بریم بیرون یکم بگردیم

خانوما لطفا تو حال بد اقاتون یا تو بحث ساکت بمونین 

اروم ک شد شما هرفاتون بهش بزنین

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

آره این کار جوابه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

ویژگی های شخصیتی هر خانمی با ویژگی های شخصیتی هر آقایی با ویژگی های هر رابطه‌ای فرق داره 

یه مشکل با سکوت کمرنگ می‌شه یه مشکل با حرف زدن یه مشکل با بغل کردن 

لباس خواب اینجا چ تاثیری داشت

برا ادامه اش ربط داش...😅

کلا شوشو دوس داره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

منکه از شوهرم بیزار شدم هنوز عقدیم و حتی نمیخوام نزدیکش بشم و نمیذارمم نزدیک بشه کلا

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"