2777
2789
عنوان

پسرم ناخون مبخوره توروقران بیاین

126 بازدید | 15 پست

پسرم دو سال نیمشه ی هفتس ناخون میخوره ی ماهه جیغ بنفشششش میکشه عصبیه خیلی بخاطر دخترم ضربه خورده بچم حالم بشدت بده دکتر چی ببرمش؟دکتر امیریان دکتر خودشه ولی واس تغذیه و رشد ببرمش همونجا یان؟توروخدا جواب بدنی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس پسر منم دقیقا تو این سن همین کار میکرد تند تند ناخونش کوتاه میکرد چن بار هم خواب بود یا هواسش نبود به ناخنش تلخک میزدم تا میخورد عکس العملم این بود میگفتم نه بده اه اه کم کم گذاشت کنار

نترس پسر منم دقیقا تو این سن همین کار میکرد تند تند ناخونش کوتاه میکرد چن بار هم خواب بود یا هواسش ن ...

اخه من میدونم پسرم بخاطر استرس اینکار میکنه منه خاکبرسر چند بار اجیشو ک زد چرخشو ماشینشو بردم تو حیاط گفتم اقا ببرش احساس میکنم از همون موقس میخاستم بدون دعوا کردن تموم بشه نگو بدتر کردم😭

اخه من میدونم پسرم بخاطر استرس اینکار میکنه منه خاکبرسر چند بار اجیشو ک زد چرخشو ماشینشو بردم تو حیا ...

میدونم از استرس ولی همین که موقع اینکار هواسش پرت کنی نذاری ناخنش بلند بشه کم کم میزار کنار 

میدونم از استرس ولی همین که موقع اینکار هواسش پرت کنی نذاری ناخنش بلند بشه کم کم میزار کنار

نمیدونم نمیدونم میترسم برای مدرسه رفتن یا تو ایندش تاثیر بذاره نمیخام استرسی بشه ک بعدش هزار مشکل پشتش بیاد

عزیزم اول آروم باش

همه چیز به آرامش تو بستگی داره

بعد اینکه ببر همون متخصص کودکان براشون شرح بده خودشون ارجاع میرن هرجایی که لازم باشه

نگران نباش انشاءالله همه چیز حل میشه

حق داری واقعا سخته بچه داری❤️

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

شما اول باید خودتون آروم باشید تا اون بچه آروم باشه 

باید بهش آرامش بدید باهاش صحبت کنید براش وقت بذارید 

بین پسرتون و دخترتون محبت ایجاد کنید مثلا برای پسرتون اسباب بازی بخرید بگید ابجی برات خریده 

نسبت به جیغ کشیدنش واکنش منفی نشون ندید و سعی کنید بغلش کنید و آرومش کنید یا اگر در این صورت واکنش عکس نشون داد و بدتر کرد یک ربع هیچ واکنشی نشون ندید 

بیشتر حرکاتش باید برای جلب توجه باشه هرچقدر به رفتار منفیه توجه کنید بیشتر میشه باید فقط به خرکات مثبتش توجه کنید باهاش زیاد حرف بزنید بهش تاکید کنید که چقدر دوستش دارید خوشحالش کنید 

نمیدونم نمیدونم میترسم برای مدرسه رفتن یا تو ایندش تاثیر بذاره نمیخام استرسی بشه ک بعدش هزار مشکل پش ...

من برام پیش اومد بعد دوباره اون صحنه را بازسازی کردم با رفتار معقولانه بچم توجیح کردم استرسش تموم شد اینو گفتم شاید کمکی باش برا شما هم چون برا دوستام هم گفتم گغتن با این روش بچه اشون اون استرس ترک کرد

شما اول باید خودتون آروم باشید تا اون بچه آروم باشه باید بهش آرامش بدید باهاش صحبت کنید براش وقت بذا ...

اولا نسبتا اکی بود چون من پیجای روانشناسی کودک میخوندم اشنا بودم واقعا جوابمیداد..ولی الان سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم خودمو جمع جور کنم بدتر گند میزنم نی.از دارم یکی برام انجام بده یکی کمکم کنه واقعا نمیتونم کم اوردم زحمت همه چی رو دوش منه میخام شوهرم بیاد ک دکتر باهاش حرف بزنه