2777
2789
عنوان

لک بینی در بارداری کمک کنین 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 33 پست
دل دردم خیلی کم یکم کمرم درد دارهشما از اول بارداری لک بینی داشتین

نگران نباش عزیزم منم هفته ۸ هستم  چند روز پیش کلا لکه بینی داشتم  روز جشن بود خیلی اذیت شدم خونه پدر شوهرم شاید واسه کار زیاد باشه 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط و فقط استراحت کن نگران نباش اگه زیاد شد برو بیمارستان

دراز کشیدم 

شیاف پروژسترون هم برام داده دکتر چند روزه کمش کردم یک روز در میان استفاده میکردم باید فردا میذاشتم مجبور شدم امروزم بردارم اشکالی نداره

نگران نباش عزیزم منم هفته ۸ هستم چند روز پیش کلا لکه بینی داشتم روز جشن بود خیلی اذیت شدم خونه پدر ...

قبل از اون لک بینی داشتییا یهو اونجوری شدی چیکار کردی خوب شدی

اره اونو که میرم ولی الان مینرسم بدتر شه نیاز نیس زودتر برم؟ فردا هم ک تعطیلاته

بخاطر اینکه فردا جمعه‌س گفتم شنبه بری استراحت کن احتمالا لکه بینیت کم یا اصلا قطع بشه.دختردایی منم باردار بود زنداییم میگفت یه کم که بیشتر کار میکنه لکه بینی داره استراحت میکنه یا به خودش فشار نیاره خوب میشه بچشم چند ماهه بدنیا اومده

بخاطر اینکه فردا جمعه‌س گفتم شنبه بری استراحت کن احتمالا لکه بینیت کم یا اصلا قطع بشه.دختردایی منم ب ...

من خودمم بعد این کار کردم خیلی احساس خستگی و‌شکم درد و کمر درد داشتم احتمال زیاد از اونه

دراز کشیدم شیاف پروژسترون هم برام داده دکتر چند روزه کمش کردم یک روز در میان استفاده میکردم باید فرد ...

نه اشکالی نداره عزیزم لک بینی هم به خاطر هماتوم هستش بعد اینکه رفع شد لک بینی هم نخواهی داشت تنها درمان هماتوم هم استراحت هست 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
اخه ترسم ازینه ک تا امروز لک ندیدم با وجود هماتوم

به خاطر فعالیتی که داشتی بوده برا همینه که هماتوم داشتنی میگن استراحت کن استرس برات خیلی بده مامان نگرون عزیزم بسپر به خدا انشاالله به سلامتی بغلش می‌کنی😘

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
به خاطر فعالیتی که داشتی بوده برا همینه که هماتوم داشتنی میگن استراحت کن استرس برات خیلی بده مامان ن ...

اره بخاطر اون بود از دیشب دراز کشیدم صب ک بیدار شدم دیگه لک نمیومد 🥹