2777
2789
حتما اتفاق میفته اگ تو فکرته😍

خدا کنه 😍😭

وای تنها فکر من کافی نیست چون اندازه سرسوزن تو فکر شوهرم نیست نه خودش میخواد بره نه خانواده‌اش میذارن

فعلا که برام یه ارزوی محاله ولی مدام دعا می‌کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲سال بکوب بدون بیرون رفتن و تفریح ولی خوب درصد هام همه زیر ۱۰ بود کاش حداقل ۲۰ درصد بشه راحت شم

مگه میشه دوسال بکوب بخونی درصدات اینجوری شه 😐

وای ترسوندیم

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
خدا کنه 😍😭وای تنها فکر من کافی نیست چون اندازه سرسوزن تو فکر شوهرم نیست نه خودش میخواد بره نه خانو ...

عیب نداره مردا همینن کم کم و با سیاست جلو برو🤭

عیب نداره مردا همینن کم کم و با سیاست جلو برو🤭

تو این زمینه سیاست که هیچ معجزه هم تاثیر نداره

شما نمیتونی تصور کنی چقدر وابسته به خانواده اش هست 

بدبختی من اینه که بچم هم مثل خودش کرده وابسته اونا 

اصلا حرف منو گوش نمیکنه ولی عر چی اونا بگن بلافاصله یاد میگیره و انجام میده 

تو این زمینه سیاست که هیچ معجزه هم تاثیر ندارهشما نمیتونی تصور کنی چقدر وابسته به خانواده اش هست بدب ...

نمیشه باغی چیزی بگیرین اگ شوهرت علاقه داره به گل و گیاه برین مثلا تعطیلاتی موقعی بمونین کم کم فاصله بسازین؟

یا اصرار کنی برین ۳ تا مسافرت ؟ نازو عشوه (مکر زنانه)هم بی تاثیره؟😁

نمیشه باغی چیزی بگیرین اگ شوهرت علاقه داره به گل و گیاه برین مثلا تعطیلاتی موقعی بمونین کم کم فاصله ...

ما تا سرکوچه بخوایم بریم باید مامانش و خواهرش با ما باسن شما میگی باغ

باغ و ماشین و خونه و زمین داشته باشیم مامانش و خواهرش و خانواده‌اش از خودشون میدونن

من ادم زبون باز و با سیاست نیستم هر چی بخوام اگه بشه میگم وگرنه میریزم تو خودم

تو این مدارد یکی دو بتر صحبت شده اتیش گرفته در صورتی که من حرف بدی نزدم 

ما تا سرکوچه بخوایم بریم باید مامانش و خواهرش با ما باسن شما میگی باغباغ و ماشین و خونه و زمین داشته ...

مدارا کن عزیزم درست میشه سن همسرتون بیشتر بشه به نظرم .یه جا خوندم مردا وقتی ازدواج میکنن یهو وابستگی به خانوادشون زیاد میشه.با محبت کارت و پیش ببر.

من زن عموم خیلی سیاست داره محبت میکنه هی حالا نمیدونم به هر حال هرکس یه قلق داره.

البته قبول دارم یسریا هم بد قلقن درک میکنم‌🥰

بخدا که اگر من روی بیرون رو دیده باشم مشاورم و مدیر مدرسه رو پزشکی حساب کرده بودن الان ازاد هم نمیا ...

خب همه چی که بیرون نرفتن نیست 

مفید خوندن، تست زیاد زدن، ساعت مطالعه، با فکر آزاد درس خوندن همه ی اینا مهمه 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....