2777
2789
عنوان

عوض شدن با پول

447 بازدید | 25 پست

خواهش میکنم راهنماییم کنید

نمیدونم من بدبین هستم یا واقعا حق با منه

چند روزه زندگیم داغون شده شبا یک ساعت هم 

خواب ندارم

با یکی در رابطه هستم به قصد ازدواج درامدش قدیم خیلی بد بود اما حالا به طور میانگین ماهی ۷۰ میلیون هم درآمد داره

البته ۳ ماهه که اینجوریه

ماشینش پراید بود اول اول خانواده ام مخالفتت میکنن باا ازدواج ولی من خیلی عاشقشم به طوری که یکبار تموم کردیم رابطه رو منن ۴ ماهه تموم قررص مصرف میکردم و یبار تو این ۴ ماه روز خوش نداشتم

مشکل من اینجاست

الان که پولدار شده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که پولداره دنبال همه دختراس

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

قرار بیان بعد تابستون عقد کنیم حتی یک بار هم حرف از ازدواج نمیزنه کل فکر ک ذهنش شده که من میخوام

Bmv بخرم هر وقت باهاش صحبت میکنم حرف ماشینه

چند شبه حرف آینده رو میارم 

یه جوری بهش فشار اومده که زیر وام و قسط و قرض گیر افتاده که فقط ی ماشین بخره واس جلب توجخ

قرار بیان بعد تابستون عقد کنیم حتی یک بار هم حرف از ازدواج نمیزنه کل فکر ک ذهنش شده که من میخوامBmv ...

الان نامزدین یعنی؟؟

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
قرار بیان بعد تابستون عقد کنیم حتی یک بار هم حرف از ازدواج نمیزنه کل فکر ک ذهنش شده که من میخوامBmv ...

چجوری حقوقش بیشتر شد؟

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

جالب اینجاست خونه شون ۴۰ متره میگم بابا اول خونتون عوض کنید اول پول جمع کن واس مراسممون میگه دخالت نکن که من چقد پول در میارم و کجا خرج میکنم

دیشب فقط یک ساعت خابیدم اونقد گریه کردم دیگ نمیدونستم چیکا کنم 

من حرف از مخارج عروسی میزنم درحالی ک هیچی نداره ب فکر ماشین ۴ ملیاردیه اونقد قرض و وام گرفته داره خفه میشه

من گفتم هر چی حرف از ازدواج میزنم حرف از ماشین میزنه

پول نداره خونشون عوض کنه تو بدترین خونه زندگی میکنن 

الان کسی که به جای خونه وو عروسی فکر ماشین ب نظرتون آدم درستیه؟