2777
2789

من ساعت ۱۲تبش رو گرفتم زیربغل ۳۸.۱بود،چون از دیروز پروفن زیاد بهش دادم(قطره استامینوفن اثر نداره)،شیاف استامینوفن ۱۲۵ گذاشتم.

ده دقیقه بعدش دمای بدنش ۳۸.۴بود بالاتر رفته بود مگه نباید پایین بیاد؟ ولی الان گرفتم ۳۷.۹بود سوالم اینه چرا انقدر دیر اثر میکنه؟ چقدر باید بعد از قطره یا شیاف استامینوفن تب پایین بیاد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوله با آب ولرم خیس و نم کن بذار روی شکم و روی کشاله ران 

اصلا روی مفاصل و پیشونی نذار 

واقعا عجیب اثر داره 

بروفن چه قدر بهش دادی ؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
حدود نیم ساعت بعد تاثیر می‌زاره اما استامینوفن یکربع

قطره استامینوفن اصلا پایین نمیاره شیافش هم ۱۲گذاشتم تازه رسونده به ۳۷.۹

نمیدونم چرا اینجوریه تبش سخت پایین میاد، فقط شربت پروفن زود میاره پایین

الان فقط یه رکابی زیردکمه تنشه، کولر خاموشه چیکار کنم؟ کلا که نباید لختش کنم؟

شربت ایبو پروفن از داروخانه بگیر با شربت معده.نصف قاشق ایبو رو با نصف قاشق شربت معده میکس کن بهش بده ۶ساعت یکبار..دو روزه اوکی میشه .ایبو پروفن تب بر قوی

تقریبا نیم ساعت اینا طول میکشه همون موقع اثر نمیکنه ولی مرتب بدی خوبه تو این مدت هم پاشویه کن

راستش امروز یه نفر تو سایت گفت اصول پاشویه بلد نیستی اصلا پاشویه نکنی بهتره،من آب ولرم رو دست میزنم بعد دستم رو روی پیشونیش و کشاله ران میکشم ولی بدش میاد گریه میکنه