2777
2789

من شیاف پروژسترون استفاده میکنم و امشبم امپول بتامتازون زدم،تداخلی ایجاد نمیشه؟کسی بوده شیاف همچنان استفاده کرده باشه و این آمپول هارو هم زده باشه؟

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تداخل داشت دکتر میگفت من استفاده کردم تداخل نداشت

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ایرادی نداره بنظرم یکیش برای جلوگیری از زایمان زودرس هستش و اون یکی برای تشکیل ریه

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
اگر تداخل داشت دکتر میگفت من استفاده کردم تداخل نداشت

هم شیاف هم امپول؟من شیاف رو از هفته ی ۸تا۳۶باید استفاده کنم و امشب ک امپول رو زدم دیگه نمیدونستم باسد شیاف رو‌موقتی قطع کنم یانه؟همچنام شیاف هم استفاده کردم

بله عزیزم.با هم فاصله داشت ولی توی یک روز استفاده کروم.مثلا امپول رو عصر زدم شیاف رو شب

برای من تقریبا یک ساعت فاصله داشت،موردی نداره بنظرتون؟

هم شیاف هم امپول؟من شیاف رو از هفته ی ۸تا۳۶باید استفاده کنم و امشب ک امپول رو زدم دیگه نمیدونستم باس ...

من هم‌شیاف پروژسترون داشتم هم امپول پروژسترون. و امپول بتامتازون هم زدم‌.نگران نباش.فقط حرکت بچه کمی کم میشه که به خاطر دارو هست .خواب آلو میشه ب ای دو یا ۳ روز.