2777
2789
عنوان

بچه ها این روزا به خاطر بی پولی خیلی تحت فشارم خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
فقط صیغه نشو

هنوز طلاق نگرفتم . بعدشم ۲۲ سالمه ها صیغه چی اخه😐😐مگه پیز زنم یا زشتم صیغه بشم

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
خدا شاهده تو ایران در حال حاظر هیچکس اندازه من تحت فشار نیست دردم رو فقط خودم میدونم و خدا حتی اینقد ...

خدا بهت کمک کنه خواهر گلم . توام قرض داری . هم داری جدا میشی 

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه خندیدی بیا برو شکر کن خندوندمت

اره واقعا ممنون🤣🤣🤣ولی دیگه به کسی کمک نکن ممنون

خدا بهت کمک کنه خواهر گلم . توام قرض داری . هم داری جدا میشی

نه اتفاقا اصلا بدهکار نیستم 

از نظر عاطفی هم یه نفر تو زندگیم هست خیلی هوامو داره 

فقط شریکی با ابجیم یه خونه خریدم خیلی دارم باهاش اذیت میشم میگم بفروشیم جدا شیم قبول نمیکنه 

نه راه پس دارم نه پیش

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
نه اتفاقا اصلا بدهکار نیستم از نظر عاطفی هم یه نفر تو زندگیم هست خیلی هوامو داره فقط شریکی با ابجیم ...

ایشالا حل میشه ... ببین من ۲۲ سالمه.  شوهرم داره جدا میشه با اینکه عاشقشم . بی پولم کسی خرجمو نمیده از صبح تا شب سرکارم . خانوادم وصغشون خوب نیست . ی عالمه قسط و قرض دارم کمرم شکسته هر روز زنگ میزنن و بدتر اینکه تو محل هستن 😭😭 . خواهرم اعتیاد داره . خونه ای بابام اینا هستم هر روز خون جیگر میخورم . شاید باورت نشه هم خوشگلم و هم چیز تموم واییییییییییی زندگیم نابود و تو کثافته و یک روز خوش ندارم 

ایشالا حل میشه ... ببین من ۲۲ سالمه. شوهرم داره جدا میشه با اینکه عاشقشم . بی پولم کسی خرجمو نمیده ...

دلم بیشتر گرفت

ببین من امشب خیلی دلم پر بود شک ندارم دل توام پره

عشقم بردم پارک رو به قبله کلی دعا کردم بیا باز الان جفتمون دعا کنیم 

من واسه تو

تو واسه من

شاید فرجی شد

خیلی خدا رو صدا میزنم 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
دلم بیشتر گرفتببین من امشب خیلی دلم پر بود شک ندارم دل توام پرهعشقم بردم پارک رو به قبله کلی دعا کرد ...

❤️❤️انشالا مشکلت حل بشه