2777
2789

حقوق دارم . ولی زیر قسط و قرضم . خودم باید خرج خودمو بدم .دیگه دارم جر میخورم . از تون ورم کارای طلاقم . امروز مجبورم شدم حقوقمو زودتر بگیرم که صاحبکارم نداد گفت نمیشه😐😐 . حالا خانمه میگه قرضمو بده اعصابم خورده . کلافم.  آبروم رفته چیکار کنم😭😭😭😭 دوست دارم زمان بگذره چند ماه بگذره بهتر میشه اوضامم 

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوشبحالت این حقوق رو داری من اینم ندارم

به چه درد میخوره . دارم میمیرم از همه لحاظ تحت فشارم . خیلی حالم بدهههه

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
بخداااا اگه خودم داشتم الان اینجا نبودم

تو روحت 😐😅🤣

چرا تاپیکات عجیبن از نظر من؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

خدا شاهده تو ایران در حال حاظر هیچکس اندازه من تحت فشار نیست 

دردم رو فقط خودم میدونم و خدا 

حتی اینقدر حالم بده ک الان ک دارم می نویسم گریم گرفت 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......