2777
2789
عنوان

از ازدواجتون چه درسهایی آموختید و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج با مرد مطلقه ممنوع مخصوصا اگر از ازدواج سابقش بچه داره.یه همچین موردی به پستتون خورد فقط فرار ...

چرا؟

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

ازدواج برا خیلیا اشتباهه. با کسایی که از نظر عقیده ذهن و فکر تفاوت دارید ازدواج نکنید

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
آفرین به تربیت صحیحی که پدرومادرشون داشتن🥰

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ازدواج با مرد مطلقه ممنوع مخصوصا اگر از ازدواج سابقش بچه داره.یه همچین موردی به پستتون خورد فقط فرار ...

یه ضرب المثل هست میگن زن مرده رو زنش ده زن طلاق داده رو سرش ده ، موافقم چون خانوما اصلا دوست ندارم طلاق بگیرن مگه جونشون بلبشون رسیده باشه پس ببین اون مرد چه کرده که ی زن به طلاق راضی شده،  البته اغلب

هههه ر...ی..د ...م تو ازدواجی ک من کردم😞با این شوهر بی احساس و نفهمم حالم خیلی بده،😞تاپیک اخرمو بخونید توروخدااا بیاید ...ببخشید اسی جان ولی واقعا حالم بده نمیدونم باید چکار کنم

یه ضرب المثل هست میگن زن مرده رو زنش ده زن طلاق داده رو سرش ده ، موافقم چون خانوما اصلا دوست ندارم ط ...

آره اصلا نباید اینکارروکرد.پشیمانی داره

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

زندگی بامادرشوهر ممنوع 

درسن کم ازدواج کردن اشتباه محض 

صمیمیت زیادی باخانوده شوهرممنوع

مراقب حرمت ها باشین

به هیچ عنوان بدی مادرشوهر به پسرش نگین چون فک میکنه دشمن مامانشین 

رفت وامدها کنترل کنین

یه چیزی دیگه

مردا از زن پرحرف فرار میکنن.از نظر روانشناسی هم ثابت شده که کلا 6 دقیقه به حرفاتون گوش میدن و بعد از اون کلافه میشن 

پس حرفای مهم رو تو همون شش دقیقه بزنید 

از زن غرغرو که اصلا خوششون نمیاد 

خودم خیلی غرغرو ام 😩 🤦🏻‍♀️ 

خیلی سعی میکنم این اخلاقو کنار بزارم یهو به خودم میام میبینم باز غر زدم .

همه اینا رو تئوری بلدیم .مهم اینه که در عمل هم خوب باشیم و مراقبه تمرین داشته باشیم

چرا فکر میکنی یکی بهتر از خودت خودشو از پیشرفت مینداخت تا تورو بگیره

به اون دلیل که خیلیا من جمله خود من این کارو کردیم و البته واسه یه خانوم خیلی سختتره که همسرش از خودش پایین تر باشه ولی اکثریت آقایون بالاتر هستن و از خیلی جهات این درسته