2777
2789
عنوان

دوره ترک گناه

595 بازدید | 12 پست

بچها یه کلاس ده ماهه هست برای ترک گناه و عادتها ی بد و ایجاد عادتهای خوب، رایگانه البته اگر در اواسط دوره، دوره رو ترک کنید دیگه براتون رایگان نیست و باید هزینش که بک میلیون تومانه رو بپردازید ولی اگر بخواید تا اخر با کلاس پیش برید براتون کاملا رایگان در نظر گرفته میشه برید توی سایت خودشون کاملا شرایط و محتوای کلاسهاشونو توضیح دادن لینکشو براتون میذارم 

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این لینکو یه جا وارد کنید سیوش کنید بعد وارد سایتش میشید ثبت نام کنید متاسفانه من نتونستم مستقیما لینک رو اینجا بذارم 

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
این لینکو یه جا وارد کنید سیوش کنید بعد وارد سایتش میشید ثبت نام کنید متاسفانه من نتونستم مستقیما لی ...

شما شرکت کردید ؟خوبه؟ممکنه  بعضیا طرفیت نداشته باشن برای شرکت کردن ؟مطالب سنگین نیست؟

فقط خدا 
شما شرکت کردید ؟خوبه؟ممکنه بعضیا طرفیت نداشته باشن برای شرکت کردن ؟مطالب سنگین نیست؟

دوره ی آسونیه و نه تنها آسونه، بلکه بالای 95 درصد افرادی که شرکت میکنن نتیجه میگیرن. 

تاثیرات این دوره تا 50 سال باقی میمونه( دوره کارآمدیه بخاطر همون)

این دوره فقط به درد آدمای مذهبی نمیخوره و هر مخاطبی با هر سن و سالی، یتونه از این دوره نتیجه بگیره .

صرفا جهت اطلاع: من همین الان توی این دوره هستم و عالیه بوده. وقت خاصی هم نمی گیره، فقط روزی 15 دقیقه دوره میگذرونید. هر ساعتی که دلتون بخواد میتونید ویدیوی مربوط به جلسه اون روز رو ببینید.