2777
2789

؟

چون میگن امسال از هر ۳ نفر دو نفر رد میشن یکی میمونه

منم اصلا امید ندارم

با اینکه میدونم همه چی دست خداستا

ولی این همه آدم بهتر از من که نمونه بودن و اینا،

یعنی چی میشه

امید داشنه باش ممکنه از اون یک نفر تو همون ی نفری باشی ک قبولی اگه عکس بی حجاب پروف و اینا داری بردار با حجاب برو سوالات راحته

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن امسال خیلی افتضاحه طرف مث چی میخوند و هزار تا کلاس ثبت نام کرده بود‌ نیاورده بعد یکی ک اصن تو طول سال درس نمیخوند الان فرهنگیان اورده این چه وضعیه خیلی بی عدالتی و‌ناحقی هس در حق کسایی ک خوندن و‌زحمت کشیدن شب بیداری کشیدن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
امید داشنه باش ممکنه از اون یک نفر تو همون ی نفری باشی ک قبولی اگه عکس بی حجاب پروف و اینا داری بردا ...

خودم آدم مذهبی هستم،

اصلا واسه مصاحبه نگرانی ندارم،حتی پکیج سوالاشم خریدم

ولی آخرش قراره نهایی هارو هم تاثیر بدن اونارو هم امسال تا جایی که تونستن تلاش کردم و خوب دادم

اگه به من بود قبول بودم،ولی چون رقابتیه میترسم

ازما بهترونم هستن

من که کلا مصاحبه هم دعوت نشدم چی من چه امیدی داشته باشم؟

غصه نخور

حتما صلاحت تو یه چیز دیگست

بسپر به خدا

خودش بهتر از همه میدونه چی برای تو خوبه،،

تو الان قبول نشدی، من قراره آخرش رد شم😂😂باز از الان تکلیفت مشخصه

اصن امسال خیلی افتضاحه طرف مث چی میخوند و هزار تا کلاس ثبت نام کرده بود‌ نیاورده بعد یکی ک اصن تو طو ...

آره مثل اینکه به ظرفیت هر شهر و اینا بستگی داره

کلا قاراشمیشه

آره مثل اینکه به ظرفیت هر شهر و اینا بستگی دارهکلا قاراشمیشه

بخدا حق خیلیا این وسط ضایع شده همکلاسیم میلیون میلیون پول خرج کرده شب بیداری کشیده فشارش بالا پایین شده ولی نیاورده بعد اونی که هیچی نخونده و‌دنبال مسخره بازی بوده و نمیدونم اصن بیخیال بوده دعوت شده این چه عدالتیه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖