2777
2789
عنوان

روتون شد برین خرید نامزدی؟!

228 بازدید | 18 پست

بیاین خاطره تعریف کنید از اون روز😂😂 ای طرف ما رسمشونه ۱۰نفر بندازن دنبال عروس دوماد 

بعد این هی نظر میده پیرن قدیمی کراپ مجلسی بگیر بعدش در اتاق پرو تنها کسی ک لباس تنت نمی بینم همون شوهر 😂😂😂 

خداییش خیلی مسخرس فقط عروس و دوماد برن خوبع 

بعد می ترسی ب چیز برداری گرون باشه و...

خداروشکر ما این رسمو نداریم 🤣🤣

فقط عروس و داماد میرن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاریم هی نظر میداد برام خودم خجالت میکشیدم نظر بدم بعد عمم بهش گفت بهتره منو شما دخالت نکنیم خودشون ب سلیقه هم خرید کنن😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

جز حلقه و ساعت خریدی با همسرم نکردم

سرویس هم خودش تنها خرید برام

چیز دیگه ای نخریدیم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

جز حلقه و ساعت خریدی با همسرم نکردمسرویس هم خودش تنها خرید برامچیز دیگه ای نخریدیم

تنها هم خرید میریم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

حداقل ده ساله این رسم پیش ما برچیده شده.

فقط عروس و داماد میرن نهایتا اگه همراه بخوان از مادری یا خواهری کسی دعوت میکنن باهاشون بره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من جاریم هی نظر میداد برام خودم خجالت میکشیدم نظر بدم بعد عمم بهش گفت بهتره منو شما دخالت نکنیم خودش ...

ای جان دم عمت گرم 

من خالم می‌گفت ن این بهت نمیاد تو فلانی و...  منم هی بهم بر می خورد 

ای جان دم عمت گرم من خالم می‌گفت ن این بهت نمیاد تو فلانی و... منم هی بهم بر می خورد

اره خیلی کیف کردم 😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
بابات نظر میداد؟!

اره سلیقه بابام خوبه😂

ولی چون نامزدم شهرمونو نمیشناخت جای پارک و اینا با ماشین بابام رفتیم

البته زمستون بود و برف میبارید و زمین لغزنده

چند بار کم مونده بود تصادف کنیم

بابام به خاطر اون اومد 

اره سلیقه بابام خوبه😂ولی چون نامزدم شهرمونو نمیشناخت جای پارک و اینا با ماشین بابام رفتیمالبته زمست ...

من اصلا روم نمیشد 

میگفتم نکنه چیزی انتخاب کنم گرون باشه و..

جلو ۱۰نفر هم پرو لباس واقا سخت بود