2777
2789

من اینبار دکتر مو عوض کردم و بعد از گرفتن شرح حال بهم گفت چون چندین ماه دارو خوردی و نتیجه نداده این ماه دارو میدم برای ای یو ای! 

مشکل خاصی ندارم. و فقط تنبلی تخمدان دارم!

پری منظم! از اسپرم اوکی. عکس رنگی اوکی و از هورمونی اکیه!

خلاصه  2 تا امپول پیورگان روز 5 پری و قرص لتروزول از شب 5 پری شبی 2 تا ، تا 5 شب.

برای روز 9و 10و 11پری هم هر روز یک عدد hmg نوشت .

روز 12 پری رفتم سونو 10 تا فولیکول در هر تخمدان موجود بود که اندازشون  بین 8 تا 10 میلیمتر بود!

دوباره 2 تا سینال اف زیرجلدی نوشت واسه همون روز 12 پری . روز 13 و 14 پری هم هر روز یک عدد hmg !

اینهمه بهم امپول داد! الان همه رو زدم فردا اخرین امپول رو هم باید بزنم بعد 4 شنبه برم پیشش برای سونو ! هر ماه با کلومفین روز 14 - 15 پریود ی فولیکول 20 به بالا داشتم اما الان با اینهمه امپول بزرگترینش 10 بود!  ؟ اصلا به اونصورت هم درد تخمدان ندارم. هر ماه کلومفین میخوردم احساس درد و تیر کشیدن توی تخمدان داشتم!!

ایا این امپولها از کلومفین قویترن؟

البته من هر ماه که کلومفین میخوردم سونو شکمی میرفتم توی مرکز سونگرافی اما این دکترم خودش تو مطب سونو واژینال میکنه! نمیدونم همش میگم نکنه اون سونو ها اشتباه بوده و واقعا من فولیکولهام رشدش کم بوده؟؟

کسی تجربه ایی داره راهنمایی کنه؟

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

درسته که فولیکولات کوچیکتره ولی تعدادش بیشتره لتروزول تخمک با کیفیت بهتر میده این امپولا میگن خوبه چون شما میخوای ای یو ای کنی

من ماه قبل با امپول هشت تا سینال سه تا داشتم 24 و19 و17 ولی نگرفت یعنی خدا نخواست

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که فولیکولات کوچیکتره ولی تعدادش بیشتره لتروزول تخمک با کیفیت بهتر میده این امپولا میگن خوبه چ ...

ای بابا ...  خودمم زیاد امید ندارم نمیدونم چرا.... انگار فقط میخام از سر تکلیف برم ای یو ای کنم که بعدا نگم چرا راههای درمانو امتحان نکردم...

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
ای بابا ...  خودمم زیاد امید ندارم نمیدونم چرا.... انگار فقط میخام از سر تکلیف برم ای یو ای کنم ...

امیدت به خداباشه وبیخیال باش انشاله باردارمیشی

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم