20.30کیلو افزایش وزن داشتم توی 1 سال از 50 به80 تازگیا وزن نکردم ولی خیلی حس بدی دارممم از همه جام گوشت اضافه زده بیرون واییی غبغب
به نظر شما چه رژیمی بگیرم؟
برای ورزش فقط روزی 2 ساعت میتونم یوگا خوبه؟بعضی روزا استخرم برم
کسایی که ما دوستشون داریم هیچوقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
عنوانت: من وقتی کیک تولد میبینم🦦استخر خیلی عالیه واسه لاغری و خوش اندامی
من هر غذایی میبینم اینطوریم
اخه هروز نمیتونم برم شایددد هفته ای 2 بار
کسایی که ما دوستشون داریم هیچوقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هر غذایی میبینم اینطوریم اخه هروز نمیتونم برم شایددد هفته ای 2 بار
😂
همونم خیلی خوبه قشنگ تاثیر خودشو میذاره اگه مدام بری، من قبلا که میرفتم کلاسم سه روز در هفته بود ولی واقعا از همه نظر استخر خوب بود برام و سرحال بودم اون تایم
😂همونم خیلی خوبه قشنگ تاثیر خودشو میذاره اگه مدام بری، من قبلا که میرفتم کلاسم سه روز در هفته بود و ...
حتماااا از این هفته میرم