2777
2789
عنوان

ماجرای دوست کودن و نفهم من😞😕🤡

319 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها راهنمای می‌خوام.

تو این پست میذارم بقیش بعدا که اعلام حضور کردین.

راهکار بدین 

بچه ها یکی از دوستای من که فوق العاده آدم بی عقلی هست، مدتی که باهم صمیمی شدیم ادا اطوار آدمای که گرایش دارن رو در میآورد و کلی منو اذیت کرد طوری جلوه میداد که ما باهم رابطه داریم (حتی با زبان) بعد از کلی پند و اندرز و دعوا و بحث دیدم این آدم همون آدم قبله و عوض نشده. کلا خیلی اذیتم کرد و بیشترش هم حق خودم می‌دونم و کلی سواستفاده عاطفی و مالی کرد ازم. بگذریم ...

منم چند ماهه کلن بلاکش کردم و از زندگیم انداختمش بیرون. با وجود پادرمیانی یه عده، و التماس‌های خودش آن بلاک نکردم و کلا محلش نذاشتم. 

هستین بذارم؟! اعلام کنید 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلیک کن

چی؟

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حالا چند روزه یه سری دوستامون اومدن بهم گفتن این دختر داره یه عده رو جدیدا تیغ میزنه به خیال اینکه خانواده‌اش ساپورت کنه، گفتن تو سربراهش کن و ممکنه کلی تو خطر باشه و ....تو بهش کمک کن

من هم گفتم ما باهم کات هستیم.کاری بهش ندارم و دل نسوزونید

هم به تلافی اذیتای که کرد هم با تست اینکه تلنگر باشه خواستم بهش بد بفهونم که اینکارش درست نیست و آبرویی که ریخت جمع شدنی نیست( ابرو براش مهم نیست!) 

بهش پیام بدم و بعد باز بلاک یا نه؟! 

همون روند قبل پی بگیرم؟؟

دلم واسه خانواده و خودش میسوزه که آبروشون از سر راه آوردن و بعدش کلی قراره اذیت بشن 

با زبان چیه

یعنی مستقیما گاهی درمورد ل*زبین و اینکه من و اون به نظر میاد اینجوری باشیم حرف میزد پیش بقیه .... واقعا اعصاب خورد کن بود 

حالا چند روزه یه سری دوستامون اومدن بهم گفتن این دختر داره یه عده رو جدیدا تیغ میزنه به خیال اینکه خ ...

اصلا کاری نکن ،تو مسئول کارایی ک بقیه میکنن نیستی.

برا خودت دردسر نتراش،بیخیالش.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.