2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همینطوره..

میگن بذاری تو آبلیمو سفت میشه ! اما من انجام ندادم.. ولی فکر کنم برا کمبود ویتامینه چون بعضی اوقات ناخنام خیلی خوب میشه و بلند میشه ! ولی بیشتر وقتا تا یک حدی بلند میشه بعد خود بخود میشکنه!

نکار بابا چیه واقعا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه مدت با دستکش ظرف بشور اصلا مایع شونده به دستات نرسه

شبا وازلین بزن به ناخونات و دستکش نخی بپوش

منم ناخونام خیلی نرم و بده این کارا رو میکنم محکم و خوب میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من هم ناخونام اولش خيلي شكنندست

واسه همين روش لاك ميزنم

از ي حدي ك بلندتر شد، قوي ميشه

ديگه با ناخنگير هم به زور كوتاهش ميكنم

ي هفته اول لاك ميزنم، از اب و گل در مياد

غير اون همش ريش ريش شدست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ویتامین Dبخور من ناخونام از بس نرم بود و زود میشکست اصلا به ناخونگیر احتیاج نداشتم از وقتی ویتامین Dمیخورم اینقد محکم شده با ناخونگیرم به زور میگیرمش

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
یه مدت با دستکش ظرف بشور اصلا مایع شونده به دستات نرسه شبا وازلین بزن به ناخونات و دستکش نخی بپوش ...

اخه من اصلا دست به مایع شوینده نمیزنم طفلی مامانم همه کاررارو انجام میده

😍

زینک‌ بخور

یک عدد سیر رو نصف کن

روی سطح ناخن ماساژ بده . پانزده دقیقه

پانزذه دقیقه استراحت

پانزده دقیقه داخل آبلیمو . 

قرص کلسیم رو خمیر کن بزار رو ناخونات

لاک استحکام بخش ماولا بخر بزن

حتما مانیکور کن و تا چند ماه ناخنات رو بلند نکن و اصلا ناخنگیر نزن و با سوهان فرم بده چون ناخنگیر شوک وارد میکنه

ویتامین Dبخور من ناخونام از بس نرم بود و زود میشکست اصلا به ناخونگیر احتیاج نداشتم از وقتی ویتامین D ...

چه جوری میخوردی؟ یعنی هر چند وقت؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول از سريع ترين و اسون ترين راه استفاده كن. ليمو رو بزن به ناخن هات

بعد يكي از مكملها رو بخور. من حقيقت اسم ايني كه ميخورم، يادم نمياد! واسه مو و ناخن خوبه. از اين مكملها زياده تو بازار. بيوتين هم خوبه 

راجع به عوارض مكملها قبلش بخون. فكر كنم بيوتين اشتها رو زياد كنه ولي مطمئن نيستم

چه جوری میخوردی؟ یعنی هر چند وقت؟

نه عزیزم من روزی دوتا میخورم ایران نیستم اینجا افتاب خیلی کمه به خاطر همین باید همه بخورن حتی نوزادا

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓