2777
2789
عنوان

ظلم مادر

1376 بازدید | 20 پست

از دست ظلم ها و اذیت های موجودی به نام مادر به تنگ اومدم افسردگی شدید گرفتم دل مرده شدم اونقدر تنش و فشار عصبی دارم که کاملا بی حوصله شدم و همه متوجه حال روحی خرابم  شدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب باهاش قطع ارتباط کن تو که خونه زندگی خودتو داریمن مجردم برا اینکه سرپناه داشته باشم مجبورم تو این ...

قطع رابطم کلا من نمیرم حتی بمونم بشینم اونجا 

میرم ی دقعه لباس عوض میکنم با دوستام میرم بیرون چون نو خونه ی خودم زندانیم مجبورم برم ع خونه مامانم زود برم بیرون برگردم باز برم خونم همین سراون اینجوری زد منو ک بیرون میری میری جندگی میکنی میری میدی هزارتا ب من حرف زد و منو زد کسافت ن خونه زندانیم بیرون میرم ازونجا میگ نیا اینجا پس من کجا برم بشینم خونه افسردگی بگیرم بمیرم خوبهشوهرممم ک اخلاقش خوب نیست و سنتی ازدواج کردیم ۲۰ سال تفاوت داریم چی بگم دلم خونه 

ن نمیزاره چون بچه ندارم رسم ندارن بدون بچه تنهایی برم۱۶ سالم بود برای فرار از خانواده و پدر مادر معت ...

الهییییی  

اشتباهت همین بوده دیگه برای فرار از یه شرایط بد نیابد یه شرایط بدتر رو پذیرفت

درس خوندی؟