2777
2789
عنوان

چکارکنم ای وی اف بعدیم مثبت شه

309 بازدید | 32 پست

سلام به همه من ماه پیش ای وی اف کردم اما متاسفانه نتیجه نداد مجدد تیر ماه باید برم برای چکاپ و انجام ای وی اف دوم میخواستم ببینم چکار کنم که این سری رحمم آماده پذیرش جنین باشه و نتیجه مثبت بشه 

11ساله که منتظرم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی اف مگه ۳ماه یکبار نیست؟بعد دیواره رحم خوب بود؟چقد طول کشید تا انتقال دادن بیهوش میکنن؟آخه منم میخوام انتقال بدم الان از برج ۹ تا حالا همش ی مشکل تو رحمم درست میشه الان پولیپ دارم و دیواره رحمم نازکه

اصلاح سبک انجام بده 

یک روز در میون بادکش کن هم خونرسانی به رحمت بشه هم رحمت گرم کن هر روز ی ربع رحم و تخمدانت با روغن زیتون یا سیاه دونه ماساژ بده 

هر روز نیم ساعت پیاده روی کن 

روزی ۲۰ دقیقه برقص 

۸ لیوان آب بخور 

امگا ۳ بخور 

ویتامین دی ت چک کن کم نباشه 

خیلی خودت دربند نتیجه نکن

تا دو هفته بعد انتقال استراحت کن قشنگ خیلیا میگن ۳ روز کافیه اما تو کار خودت بکن  

منم ای وی اف کردم ۴ روز اول همش فکر میکردم مریض خوابیدم بعد حالت پریودی داشتم منتظر پریود بود 

با اولین انتقال مثبت شدم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ههههه ناشکری نمیکنماما بنده الان رسمااااااااااا بریدم پاره شدم تو ۷ هفتگیاز تهوع تکرر ادرار معده درد ...

ولی رسما داری ناشکری میکنی دوست عزیزم همیشه کسانیکه به راحتی باردار میشن قدر نعمتی که خدا بهشون داده رو نمیدونن فقط ماهایی که منتظریم و هزار جور درمان رو امتحان کردیم میدونیم که چه نعمت بزرگی رو خدا به شما داده پس قدردان خدا باش حتی با وجود ویار و ....❤️

ای وی اف مگه ۳ماه یکبار نیست؟بعد دیواره رحم خوب بود؟چقد طول کشید تا انتقال دادن بیهوش میکنن؟آخه منم ...

نمیدونم عزیزم دکترم بهم گفت یکماه استراحت کنم ماه بعدش که پریود شدم برم مطب . کل پروسه انتقال دو دقیقه هم نشد بیهوش هم نمیکنن درد هم نداره . من ضخامت رحمم قبل از انتقال 8 بود عزیزم 

ای وی اف مگه ۳ماه یکبار نیست؟بعد دیواره رحم خوب بود؟چقد طول کشید تا انتقال دادن بیهوش میکنن؟آخه منم ...

پولیپ خواستن بردارن  بگو برات رحمتم  خراش هم انجام بدن .

نازکی رحم با قرص حل میشه نگران نباش 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘