2777
2789

چند روز پیش توی روستا پیش پیرمردِ کشاورز رفته بودم و یاد گرفتم که وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ

برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

بههه چه زیبا 

بوی خوب سبزه و گل و اب حس کردم 🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مزاحم میشممیشه برای قبولی معلمی دعام کنیددعوت شدم به مصاحبه ولی معدلم کمه😅

دعا گوی شما هستم...واسه مصاحبه کمی مطالعه کنید حتما قبول میشید ...مهم آزمون اولیه هست...نگران نباشید...مطمئنم قبول میشید..

عالی بود 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
دعا گوی شما هستم...واسه مصاحبه کمی مطالعه کنید حتما قبول میشید ...مهم آزمون اولیه هست...نگران نباشید ...

سلام ،شما ک دم از خدا و ایمان و.... می‌زنید

ازتون سوالی دارم 

اگر کسی،در تنگنا باشه و از شما،یاری 

بخواد ، کمکش میکنید؟

یا ب حال خودش،رها میکنید؟

قطعا دومی درسته در مورد شما

درسته

اصولا کسایی ک دم از،خدا و... میزنن

موقع عمل ۸۰۰ درجه تغییر میکنن

پس لطفا سکوت کنید