بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
داداشم ازش میترسه نمیتونه ولش کنه چندساله نزاشت داداش من زن بگیره با سیاست چه فکری میکنه با دوتا بچه آویزون برادر من شده تازه ما میریم مسافرت برمیگردیم با برادر من دعواش میشه برادرم مجبور میشه یه روزه ببرتش شمال .....
خیلی شکستم خورد شدم له شدم ادا ادما قوی رو درمیاوردم ولی کمرم شکست 😔
همین ادای قوی بودن ینی واقعا قوی هستی دختر👍 همینجوری بمون درسته آدم میشکنه اما هزاربارم که شکستی باید باز تیکههای شکستتو بهم بچسبونی و دوباره سرپا بشی بخاطره خودت بخاطره بچههات
ببین تو این زنهارو نمیشناسی به اسمدوستی میان و چسب میشن دیگه کنده نمیشن .توقع داره داداشم بگیرتش خیلی بی حیا داداشم نمیتونه ولش کنه انقد به گوشی داداشم پیام و زنگ میزنه داداشم گوشیش همش روی مد پروازه
اسی من به قوی بودنت افتخار میکنم تو میتونی ابروی زنیکه رو ببری
بهش بفهمون خیانت به همجنس یعنی چه!!!!!!
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.