2777
2789
عنوان

ان تی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 19729 بازدید | 81 پست
اصلا عزیزم یه ذره هم نگران نباش و غصه نخور ۲ونیم که زیاد نیست اصلا تا ۳ونیم نرماله عزیزم اینا واسه خ ...

بخدا اينقدر نگرانم كه خدا ميدونه،هنوز جوابش نيومده برام دعاكن🙏🏼 منم همينو شنيدم كه نرمال هست ولي دكتر گف خوب نيست:((

بخدا اينقدر نگرانم كه خدا ميدونه،هنوز جوابش نيومده برام دعاكن🙏🏼 منم همينو شنيدم كه نرمال هست ولي د ...

قربونت برم میدونم گلم چی میکشی دکتر منم گفت هر کی جای من بود میگفت سقط کن بعد اینکه جواب اومد گفت وظیفه من بود بگم زیاد نگران نباش حتما نی نیت تپل هست باور کن آتیش گرفتم اینم یه تله است واسه خالی کردن جیب مردم توکل به خدا کن مطمین باش،نی نی شما هم سالمه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم میدونم گلم چی میکشی دکتر منم گفت هر کی جای من بود میگفت سقط کن بعد اینکه جواب اومد گفت وظ ...

خداكنه فقط واس همين بوده باش...هرچند كه هزينه اش واقعا زياده...ولي همين كه بچم سالم باش كافيه😔 اخه ان تي ٢.٥ اونقدر بالا نيست...من نميدونم چرا منو ترسونده!!؟؟ممنون عزيزم از دلگرميتون

اعظم جان جواب ازمايشم اومد وخوب بود خداروشكر🙏🏼

خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم گفتم نگران نباش والا واسه خودشون دکون باز کردن نمیدونم چرا اذیت میکنن

خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم گفتم نگران نباش والا واسه خودشون دکون باز کردن نمیدونم چ ...

اره بخدا ادمو بيخود نگران ميكنن☹️ حالا خداروشكر كه خوب بود..ان شاء الله كسي تجربه نكنه اين روزارو

3.1

عزیزم خدا رو شکر بچه ت سالن اومده بغلت

اگه زحمتی نیست جواب منو بده

ان تی2.7 شدم

وقتی با جواب ازمایش بردم دکتر برام وایل تست مثبت نوشت و معرفیم کرد بیمارستان 

خیلی نگرانم

میشه بگی قبل امنیو چکار کردی اخه امنیو سنتز برای هفته 15 هستش

عزیزم خدا رو شکر بچه ت سالن اومده بغلت اگه زحمتی نیست جواب منو بده ان تی2.7 شدم وقتی با جواب ا ...

گلم من آمینو نکردم رفتم سل فری دادم از ریسک سقط میترسیدم نترس گلم انشالا نی نی شما هم سالمه اگه بتونی سل فری بده فقط یه آزمایش خون ساده است با ۹۹.۹۹درصد احتمال

گلم من آمینو نکردم رفتم سل فری دادم از ریسک سقط میترسیدم نترس گلم انشالا نی نی شما هم سالمه اگه بتون ...

وای عزیزم ممنون که اومدی

اشکام یه لحظه از دیروز بند نیومده

من هفته 12 هستم دکتر گفت امنیو برای هفته 15 هستش 

من شهرستانم دکتر برای بیمارستان الزهرا نوشت فردا برم فکر کنم شما تبریز هستید

تاپیکهای قبلتون رو گذرا خوندم

خدا خودش رحم کنه،ممنون که جوابمو دادید

وای عزیزم ممنون که اومدی اشکام یه لحظه از دیروز بند نیومده من هفته 12 هستم دکتر گفت امنیو برای ...

گلم اصلا یه ذره هم نگران نباش به فامیل ما هم ان تی ۴.۸گفتن رفته جواب آمینو سالم هست بله گلم من تبریزم سل فری رو تو آزمایشگاه دانش دادم جوابش از انگلیس میاد ان تی شما هم زیاد نیست باور کن اینا همش به خاطر پوله

ممنون از دلگرمیت عزیزم به نظرتون الزهرا برم یا دانش اصلا مغزم کار نمیکنه

فکر کنم برای منم سل فری بگیرن اخه الان زوده برای امنیو

برام دعا کن

سال تحویل میخاستیم حرم امام رضا باشیم اگه قسمت شد و قابل بودیم دعاتون میکنم

ممنون از دلگرمیت عزیزم به نظرتون الزهرا برم یا دانش اصلا مغزم کار نمیکنه

گلم الزهرا بیمارستان هست اونجا آمینو میکنن من به پزشکم گفتم سل فری بنویسه رفتم آزمایشگاه دانش مطمئن باش نی نی شما هم سلامته

فکر کنم برای منم سل فری بگیرن اخه الان زوده برای امنیو برام دعا کن سال تحویل میخاستیم حرم امام رضا ...

نه احتمالا cvsبگن که همون آمینو از جفت هست ولی اگه خودت بخوای میتونی به دکترت بگی سل فری بنویسه

نه احتمالا cvsبگن که همون آمینو از جفت هست ولی اگه خودت بخوای میتونی به دکترت بگی سل فری بنویسه

ممنون از اینکه وقت گذاشتید

ببینم فردا چی میشه

خیره ان شاالله

واقعا خیلی کمکم کردید،یه دنیا ممنون

سال خوب و خوشی براتون ارزو میکنم