قربونت برم میدونم گلم چی میکشی دکتر منم گفت هر کی جای من بود میگفت سقط کن بعد اینکه جواب اومد گفت وظیفه من بود بگم زیاد نگران نباش حتما نی نیت تپل هست باور کن آتیش گرفتم اینم یه تله است واسه خالی کردن جیب مردم توکل به خدا کن مطمین باش،نی نی شما هم سالمه
قربونت برم میدونم گلم چی میکشی دکتر منم گفت هر کی جای من بود میگفت سقط کن بعد اینکه جواب اومد گفت وظ ...
خداكنه فقط واس همين بوده باش...هرچند كه هزينه اش واقعا زياده...ولي همين كه بچم سالم باش كافيه😔 اخه ان تي ٢.٥ اونقدر بالا نيست...من نميدونم چرا منو ترسونده!!؟؟ممنون عزيزم از دلگرميتون
عزیزم خدا رو شکر بچه ت سالن اومده بغلت اگه زحمتی نیست جواب منو بده ان تی2.7 شدم وقتی با جواب ا ...
گلم من آمینو نکردم رفتم سل فری دادم از ریسک سقط میترسیدم نترس گلم انشالا نی نی شما هم سالمه اگه بتونی سل فری بده فقط یه آزمایش خون ساده است با ۹۹.۹۹درصد احتمال
وای عزیزم ممنون که اومدی اشکام یه لحظه از دیروز بند نیومده من هفته 12 هستم دکتر گفت امنیو برای ...
گلم اصلا یه ذره هم نگران نباش به فامیل ما هم ان تی ۴.۸گفتن رفته جواب آمینو سالم هست بله گلم من تبریزم سل فری رو تو آزمایشگاه دانش دادم جوابش از انگلیس میاد ان تی شما هم زیاد نیست باور کن اینا همش به خاطر پوله