2777
2789

۲۲ اگر یه روزم موقع مصاحبه از تولد ت بگذره دعوتت نمیکنن ینی بشی ۲۲ و یه روزه فرهنگیان قبول نمیشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
۲۲ اگر یه روزم موقع مصاحبه از تولد ت بگذره دعوتت نمیکنن ینی بشی ۲۲ و یه روزه فرهنگیان قبول نمیشی

24 یا ۲۲

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل که نگاه کردم نوشته واسه سال بعد 24 سال میشه شرایط سنی

مشاورمم میگه ۲۴ سال. اما اینجا میگن ۲۲

من میخوام از تجربی برم انساتنی اگه ۲۲ بشه دیگ نمیتونم ای خدااا

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
مشاورمم میگه ۲۴ سال. اما اینجا میگن ۲۲من میخوام از تجربی برم انساتنی اگه ۲۲ بشه دیگ نمیتونم ای خدااا

خداکنه 24 باشه 

چندسالته؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

تاپیک منم میاید، از درد خواب ندارم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
تاپیک منم میاید، از درد خواب ندارم

قند رو بذار تو قاشق رو گاز آب که شد بهش فلفل اضافه کن بعد با پنبه یا گوش باکن بذار رو دندونت دردش میخابه

یا استامینوفن بذار روش بمونه بازم خیلییی خوبه درش رو میخابونه

قند رو بذار تو قاشق رو گاز آب که شد بهش فلفل اضافه کن بعد با پنبه یا گوش باکن بذار رو دندونت دردش می ...

دستت درد نکنه مهربون، انجام میدم عزیزم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
تو گوگل که نگاه کردم نوشته واسه سال بعد 24 سال میشه شرایط سنی

امسال خود آموزش پرورش گفت نمیدونم شاید دوباره برگردوندن به ۲۴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1