2777
2789

سلام خانما من چهارروزه اقدام کردم؛خیلی بدنم گرمیگیره و اینکه ترشح سفید دارم ولی بی بو نیست؛تکرر ادرارم پیدا کردم؛ببخشید میدونم الان بهم میخندین که 4 روزه علائم نشون داده نمیشه ولی خب چیکارکنم همش استرس که نکنه این علامت بارداری باشه نکنه اون علامت باشه...انقدر اطرافمون ناباروری داریم دیگه همش استرس دارم

شما اولین علامتتون چی بود؟چندروزبعدازاقدام علائم خودشونشون داد؟

یه بیبی چک خوب که مثبت کاذب نشون نده معرفی میکنید

خیلی ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا پریودت ب تاخیر نیفته علائمی نداره جز همون درد سینه و تیر کشیدن زیر دل...دنبال علائم نباش&nb ...

الى براى من تير زير دلم دارم الان سه روز هست مثل درد ضعيف پرى 

سينه هم دردى ندارم 

يك چيزى من وقتى مى خواستم پرى ميشم يك هفته قبل از پرى سينه سمت راستم فقط درد داشت

اما الان اصلا 

اين ماه اقدام كردم ١٥

مادر شدن ارزويم هست 🙏
عزیزم خودتو بی خیال بگیر یهو دیدی باردار شدی و کلی ذوق زده میشی استرس داشته باشی هورمونات و تخمکات ...

آره بابا اه کاش یه علامت خیلی بزرگ داشت حاملگی مثلا کف دستت یه دایره قرمزمیشد.نمدونم کچل میشدیم یه چیزی که اطمینان بخش باشه اه بدم میاد از این علائمایی که الکی دل خوش میکنه و کاذبه

باردار نبودن علائم داره ولی باردار بودن نه!!!

این تجربه ی منه..

درست ماهی که سونوگرافی بهم گفت اثگصلا تخمک نداری  همون ماه باردار بودم چون فکر میکردم تخمک ندارم دیگع خیلی بیخیال بودم و یرای ماه بعدش عزمم رو جزم کرده بودم

چنر وقت بعد از پری فهمیدم که باردارم چون بخاطر اقدام کلی پریودم بهم ریخته بود فکر کن یه هفته بارراربودم اما سونو گرافه نفهمید!!!

البتع من اون ماه عکس رنگی هم انداخته بودم پیاز درمانی هم میکردم