2777
2789

اصلا طبیعی نیست نه؟🥺

دو روز به موعد بتا ۳۰۰ بود، امروز که ۴ روز بعد از موعد بود ۸۰۰ شده😭 امروز طبق آخرین پریود باید ۴ هفته و سه روز باشم.

هیچ لکه بینی و موردی هم ندارم. الان یعنی باید منتظر سقط بشینم؟🥺

فکنم همینک بالا رفت طبیعی عزیزم، بعضیا بتاشوم کم کم بالا میره

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر سونوی واژینال شاید بنویسه.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دکتر رفتی؟

نه دکتر برم که چیکار کنه آخه... نه سن بارداری جوریه که تو سونو چیزی مشخص باشه الان، نه لکه بینی دارم که بخواد دارو بده. نهایتش میگه آزمایش تکرار کن که اینو خودمم میتونم

نه دکتر برم که چیکار کنه آخه... نه سن بارداری جوریه که تو سونو چیزی مشخص باشه الان، نه لکه بینی دارم ...

نه بابا طبیعیه

وحی منزل نیست که دقیقا هر ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه

من حدود ۴ روز قبل از موعد بیبی چک خط کاملا پررنگ داشت

فکر کنم ۱۰ روز یا دو هفته بعد از موعد رفتم آزمایش ۳۶۰۰ بود

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اخه الان که چیزی پیدا نمیشه. فوق فوقش فقط ساک دیده بشه که بازم معلوم نیست پوچه یا هنوز دیده نمیشه.

پس صبر کن تا ۸_۹ هفته بعد برو سونوگرافی.

خودت رو درگیر عدد بتا نکن اصلاً بعضیا بتاشون روندش کنده.

انشالله که چیزی نیست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چطوری سر کنم میمیرم از انتظااااار

حق داری سخته ولی همین که لکه بینی و شکم درد نداری بازم خیلی خوبه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40