2777
2789
عنوان

رابطه ام با دوست قدیمیم بهم.خورد چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
دوری کن فقط میدونم دلتنگشی دلتنگ روزای خوبتون ولی دوری بهترین کاره باید همینقد کع تو میخوای ببینیش ا ...

خب دیگه اون پشیمون شده حتما من میشناسمش🥺حتما ناراحته از کارش.اما شوهرم راضی نیست و ممکنه زندگیم بپاشه 

منم یه دوست داشتم همسایمون هم بود از کودکی باهم بودیم تا الان که 21سالمونه همیشه در ارتباط بودیم بیشتر من پیگیرش بودم پارسال باباش فوت کرد دیگه تلفنای منم جواب نداد منم یه چند ماهیی صبر کردم گفتم داغداره و فلان بعدا دیدم با همه میگه میخنده میگرده سر کار میره فقط برا من وقت نداره منم دکمه سی.. کتیرشو زدم بره بدرک از تلگرامم مسدود کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوست داشتم همسایمون هم بود از کودکی باهم بودیم تا الان که 21سالمونه همیشه در ارتباط بودیم بیش ...

جریان من زمین تا اسمون با جریان تو فرق میکنه گلم

من بخاطر چیز دیگ ای اجازه ندارم باهاش درارتباط باشم

خب دیگه اون پشیمون شده حتما من میشناسمش🥺حتما ناراحته از کارش.اما شوهرم راضی نیست و ممکنه زندگیم بپا ...

یه دوست ارزش بهم زدن زندگیو نداره خاطراتو فراموش کن به زندگیت ادامه بده شوهرت قلاحتو میخواد نمیخواد اسم تو هم بیوفته رو زبونا پشیمونی دوستت بی فایدس 

درکت میکنم نظر خواستی منم نظرمو گفتم حالا بهترشو خودت میدونی من سر این بیشعور میدونی چقد با شوهرم با ...

ممنون عزیزم نظرت قابل احترامه. 

این اتغاقی ک گفتی واسع منم پیش اومده اما با این تفاوت م همکلاسیم بود 

اخ چ حیف شد😞دلم داره میترکه از غصه.

یه چیز دیگع 

هیشکی ارزش ناراحتیت رو نداره میدونی خدایی نکرده اگه برات مشکل پیش بیاد اولین نفری که تنهات میزاره همین دوستته اون به خانوادش رحم نکرد 

ممنون عزیزم نظرت قابل احترامه. این اتغاقی ک گفتی واسع منم پیش اومده اما با این تفاوت م همکلاسیم بود

بلخره هرچی بینتون بوده تموم شده حالا چرا اون سراغ تورو نمیگیره تو میخای زندگیتو بپاشونی و بری سراغش